6 augustus 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Start-up bezorgt boodschappen in glazen statiegeldpotten per fiets
[Nieuws] De Rotterdamse start-up PuurBezorgd bezorgt houdbare producten verpakkingsvrij thuis in glazen statiegeldpotten. Consumenten betalen 1,50 euro statiegeld voor de glazen potten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Jan-Willem Roest (ex-PayPal) is de nieuwe ceo van Paazl
[Nieuws] Softwarebedrijf Paazl heeft Jan-Willem Roest aangesteld als nieuwe ceo. Roest neemt de functie over van oprichters Schreiner en Keijsers, die wel in het managementteam blijven.
twitter facebook linkedin
lees verder
Maak kennis met de 9 stappen op weg naar personalisering
[Advertorial] Stap #1: Stel uw team samen en uw doelen vast. Stap #2: Bepaal de segmentatie van uw doelgroep(en). Stap #3: Breng het traject van de klant in kaart. Leer alle 9 stappen kennen van de weg naar personalisering.
image
image
Bezos doet voor 2,8 miljard dollar aan Amazon-aandelen van de hand
[Nieuws] Amazon-oprichter en -baas Jeff Bezos heeft in vijf dagen tijd voor bijna 2,8 miljard dollar aan Amazon-aandelen verkocht. Dat is omgerekend 2,5 miljard euro.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Blokker besteedt retourproces uit aan BuyBay
[Nieuws] Winkelketen Blokker heeft zijn verwerking van teruggestuurde producten ondergebracht bij retourenspecialist BuyBay. Het bedrijf neemt de verwerking, grading en herverkoop voor zijn rekening.
twitter facebook linkedin
lees verder
Geloof jij in marketplaces?
[Advertorial] Terwijl veel retailers en merken ervaring opdoen met marketplaces en platform only verkopers in opkomst zijn, kent de markt ook voorbeelden van bedrijven die hun producten alleen verkopen binnen hun eigen kanalen. Of niet meer. In een strak geleide paneldiscussie gaan verschillende online verkopers in op hun motieven. Struggle jij met de vraag wat te doen met marketplaces? Zorg dat je erbij bent!
image
image
Nieuw eigen merk voor About You
[Nieuws] Online fashionverkoper About You heeft een merk op de markt gebracht: About You Limited. Het gaat om een private label voor limited edition producten die zijn ontworpen door influencers.
twitter facebook linkedin
lees verder
Van snel snoeien naar snel groeien
[Advertorial] De groei van 350 euro naar 7 miljoen is op papier een droom. Van 1 naar 30 man personeel ook, toch heeft Bas Urlings hard moeten werken om zijn bedrijf succesvol te maken. Wat zijn de learnings en hoe heeft hij moeten snoeien om door te groeien? Leer het tijdens het Crossborder Event op 3 oktober.
image
image
Wehkamp: ‘Te veel afhankelijk van fashion’
[Nieuws] Wehkamp wil meer gaan inzetten op de living-tak van het bedrijf. Het bedrijf stelt te veel afhankelijk te zijn van de fashion-verkoop om een betere balans in het assortiment te creëren.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.