Doe iedere week mee aan Het Perfecte Plaatje met de thuisopdrachten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Start van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
logo
Pak die popcorn er maar bij! Want het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje gaat woensdag van start. In dit populaire tv-programma gaan tien BN'ers de strijd aan in uitdagende en creatieve opdrachten die volledig draaien om fotografie.

Ook dit jaar is Kamera Express samen met Canon trotse partner van het programma. Wij als fanatieke beeldmakers hebben er zin in, jij ook?

Hier lees je alles wat je de komende weken van ons kunt verwachten rondom Het Perfecte Plaatje. Zo geven we je de allerbeste gear tips voor de thuisopdrachten. Dus haal je camera vast uit het stof en doe mee.


> LEUK, IK WIL MEER WETEN!
Het Perfecte Plaatje
In dit televisieprogramma gaan tien bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan om de beste foto te maken. Elke week zijn er thema's waarin verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Deze opdrachten worden beoordeeld door vaste juryleden en wisselende gastjuryleden die de deelnemers tips geven bij het betreffende thema.

Het Perfecte Plaatje is vanaf aanstaande woensdag 13 oktober, iedere week om 20.30u te zien bij RTL4.


> LEES MEER
BEKIJK DE PREVIEW:
THUIS OPDRACHTEN
Heb je ook zin gekregen om je camera uit het stof te halen? Doe dan mee aan de thuisopdrachten van RTL. Wij helpen je op weg met de handigste inspiratie en tips.

> LEES MEER
GEAR TIPS
Benieuwd naar de beste gear-tips om de uitdaging aan te gaan? Wij zetten ze voor je op een rijtje. In deze video’s vertellen we je iedere week wat de beste must-haves zijn om aan de slag te gaan met de thuisopdrachten van RTL4.

> MEER INFO
Giftboxes
Koop jij tussen 11 oktober en 31 december 2021 een van de geselecteerde Canon-producten, dan ontvang jij een unieke Giftbox. In totaal zijn er 5 verschillende Giftboxen. Met de toffe, leerzame inhoud van deze Giftboxen kun jij je fotoskills naar een hoger niveau tillen.

Denk bijvoorbeeld aan een digitale masterclass met een van de gastjuryleden uit het programma, een draagriem met jouw eigen naam erop of een abonnement op een fotografie magazine.


> BEKIJK ACTIEAANBOD
 

Wat vond je van deze e-mail?

       
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid