Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Start werken Bredabaan (N1)

Op 14 mei 2018 start aannemer Adams met de aanleg van twee vrijliggende fietspaden langsheen de Bredabaan tussen Maria-ter-Heide en Gooreind. Gestart wordt met het rooien van enkele bomen in Gooreind-centrum en het maken van enkele doorsteken voor de nutsmaatschappijen en de riolering. Hierdoor zal er tot en met 1 juni 2018 geen doorgaand verkeer mogelijk zijn op de Bredabaan en moet een wegomlegging gevolgd worden.

Lees meer

Echte ambachtsman of -vrouw? Vraag gratis uw erkenning aan

Ook in Wuustwezelzijn er zeker nog kleine bedrijven of zelfstandigen die in aanmerking komen om het label Erkend Ambacht te krijgen. Dit label en de erkenning zijn een belangrijke troef: zo weten klanten dat ze te maken hebben met een echte vakman.Enkel ondernemingen met minder dan twintig werknemers komen in aanmerking voor de erkenning. De activiteit moet een authentiek karakter hebben, gebaseerd op handenarbeid, kwaliteit, traditie of innovatie.

Lees meer

Sterboskermis op 12 en 13 mei

Hoewel er dit jaar geen foorkramers aanwezig zullen zijn op Sterboskermis, valt er ook dit jaar weer heel wat te beleven in het weekend van 12 en 13 mei. Zo organiseert Jeugdster een kubb-tornooi op vrijdag 11 mei, kan je een gokje wagen met de weddenschap "schijt je rijk" of je dansbeentjes uittesten op n van de fuiven zaterdag en zondag. Iedereen van harte welkom op de feestweide aan het kruispunt Ponydreef x Blekenberg.

Lees meer

Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

Op 17 mei is het de internationale dag tegen homohaat. Ook Wuustwezel doet mee! Het gemeentebestuur van Wuustwezel voert een lokaal regenboogbeleid en onderschrijft hiermee de visie dat holebi's en transgenders dezelfde rechten hebben als hetero's. Al je vragen over holebi's en transgenders kan je stellen aan de Holebifoon, 0800 99 533.

Lees meer

Buurtschappentornooi

De verschillende buurtschappen van Wuustwezel, Loenhout en Gooreind spelen op zaterdag 12 mei een voetbaltornooi met als inzet de beker van de burgemeester, de fairplaybeker en de doelpuntentrofee. Deze wedstrijden worden gespeeld op de sportterreinen van KWFC in sportpark Kattegat aan de Bredabaan 280. Iedereen van harte welkom.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be