Bekijk dit bericht in je browser





Nieuwtjes vanuit de bib!
 
Startdag kinder- en jeugdjury
Kinderen van het 3de leerjaar t.e.m. het 4de middelbaar die graag lezen, kunnen zich inschrijven voor de KJV. Als lid lees je per leeftijdscategorie 8 geselecteerde boeken. Op het einde van het jaar stemmen de deelnemers op hun favorieten. Iets voor jou? Kom dan naar de startdag op woensdag 18 september om 16.30u. in de bib!

 
De digidokter is terug!
De maandelijkse workshops van de digidokter starten terug in de bib. Je kan er terecht met al je vragen over computers, tablets, internetaansluitingen, smartphones ... De eerste sessie is op 21 september met als thema: e-boeken lezen op een e-reader of tablet.
 
Aangepaste openingsuren
Sinds begin september gelden er voor alle diensten aangepaste openingsuren, ook voor de bib. Heb je een vraag voor de dienst vrije tijd? Dan kan je terecht aan het loket vrije tijd in de bib!
 
Kort nieuws
- Van 16 september t.e.m. 1 oktober kan je tijdens de openingsuren van de bib een tentoonstelling bezoeken met als thema '250 jaar Zusters van Maria in Ingelmunster'.

- Max! stelt de activiteiten en kampen van dit schooljaar voor. Nieuw dit jaar is een handige kalender met een volledig overzicht van wat er voor de kids in Ingelmunster allemaal te beleven valt! Inschrijven voor de herfstvakantie kan vanaf zaterdag 14 september om 9.30u.

- Vanaf 16 september start de bib met een wisselcollectie games voor Playstation 4.








 
 
Bibliotheek Ingelmunster - Oostrozebekestraat 4 - 8770 Ingelmunster
T 051 33 74 00 - gemeente@ingelmunster.be

Je profiel aanpassen - Uitschrijven