ZZP Nieuwsbrief
19 mei 2022
In deze nieuwsbrief:

Startersregeling voor zzp'ers die gedurende corona zijn begonnen

Ondernemers die middenin de coronaperiode zijn gestart met hun onderneming, konden geen TVL aanvragen. Na gesprekken tussen het kabinet, de Tweede Kamer en het ministerie van EZK is besloten toch ruimte te maken voor deze groep ondernemers.

Ondernemers die zijn ingeschreven bij de KVK vanaf 1 juli 2020 t/m 30 juni 2021 en voldoen aan de overig voorwaarden komen in aanmerking voor TVL Q4 2021 Startende ondernemingen. Ondernemers die zijn ingeschreven bij de KVK vanaf 1 juli 2020 tot en met 30 september 2021 en voldoen aan de overige voorwaarden, komen in aanmerking voor TVL Q1 2022 startende ondernemingen.

Lees meer

TVL terugbetalen? Je kan je definitieve omzet nog doorgeven

Heb jij in de periode van coronasteun TVL aangevraagd, maar heb je jouw verwachtte omzetverlies bij de verlening te hoog ingeschat? Dan moet deze (een deel van) de TVL terugbetalen.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland biedt je verschillende terugbetalingsmogelijkheden aan. De meeste ondernemers kiezen voor een betalingsregeling van een jaar: zij betalen elke maand een bepaald bedrag terug. Een betaling in 6, 18 of 24 maandelijkse termijnen kan ook. Geef je definitieve omzet door voor 10 juni 2022.

Meer info

Nieuwe partner voor hulp bij administratie: Tellow

Ondernemers hebben graag iets te kiezen. Bij ZZP Nederland kan je dan ook korting krijgen op diverse boekhoudprogramma's en zelfs een administratiekantoor.

Onze nieuwste partner op het gebied van online boekhouden is Tellow. Naast de bekende onderdelen zoals het maken van offertes, facturen, winst en verliesrekeningen etc., kenmerkt Tellow zich door een uniek pakket waarbij een boekhouder is inbegrepen. Deze controleert jouw btw- en IB-aangifte. Extra zekerheid dus! Onze leden ontvangen het eerste half jaar maar liefst 50% korting.

Meer over administratiehulp

ZZP Nederland Verzekeringen: een totaalpakket voor advies en afsluiten van verzekeringen 

Iedereen die is aangesloten bij ZZP Nederland kan niet alleen advies inwinnen bij ZZP Nederland Verzekeringen, maar de verzekeringen er ook afsluiten. Of het nu gaat om aansprakelijkheids-, arbeidsongeschiktheids-, zorg-, cyber-, rechtsbijstand-, calamiteiten- of autoverzekeringen, de medewerkers van ZZP Nederland Verzekeringen kunnen jou deskundig advies geven en helpen de juiste keuze te maken. Laat eens voor jezelf checken of jij je verzekeringen goed voor elkaar hebt. Blijkt dat er iets niet goed zit, dan kunnen we je direct helpen.

Op diverse verzekeringen is bij ZZP Nederland Verzekeringen korting te verkrijgen, bijvoorbeeld op zorg- en rechtsbijstandsverzekeringen en aov's. Wil je meer weten over verzekeringen voor ondernemers? Onze medewerkers helpen je graag.
Meer over verzekeringen

Voor welke workshop kies jij? Talentontwikkeling? Succesvol verkopen? LinkedIn...? 

De Dag van de ZZP'er op zaterdag 4 juni staat in het teken van inspiratie en kennisdeling op het gebied van zelfstandig ondernemerschap. 

Maar liefst 17 sprekers, veelal zelf zzp'er en expert op hun vakgebied, nemen je mee in een veelvoud van thema's met als doel jou in je ondernemerschap te versterken. 

Door de enorme diversiteit aan onderwerpen zitten er ongetwijfeld enkele tussen die voor jou interessant zijn. Check snel het programma om te weten wanneer jouw favoriete spreker spreekt. En meld je aan! 
Naar het programma

Agenda: Wist je dat...? 

  • 3 juni 2022 het de Dag van de Trainingsacteur is? Georganiseerd door de bij ZZP Nederland aangesloten Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs.
  • Het nog 15 dagen duurt voordat de Dag van de ZZP'er losbrandt op 4 juni in Nijkerk? Kaarten zijn nu nog gratis te verkrijgen.

Wat vind je van deze e-mail?
@StZZPNederland @StZZPNederland
@stichtingzzpnederland @stichtingzzpnederland
zzp-nederland.nl zzp-nederland.nl
Copyright © 2022 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Rozenburglaan 3
Groningen, 9727 DL
Netherlands

Add us to your address book


E-mail instellingen wijzigen | Uitschrijven