Statens BI – LDV 4.0
2019-07-11
Moderniseringsstyrelsen har frigivet Statens BI – LDV 4.0.
Med den nye version af Statens BI – LDV er der mulighed for at få data fra Statens Budgetsystem med i datavarehuset.

Data fra Statens Budgetsystem er bygget sammen med data fra Navision Stat i datavarehuset, hvilket betyder at de rapporter og analyser der hidtil er anvendt i LDV, vil med en enkel ændring også kunne fungere med budgetdata fra Statens Budgetsystem (SBS). Den eneste ændring er, at der skal anvendes Budgetart til opfølgning frem for Finanskonto.

Statens BI – LDV er i denne forbindelsen, blevet udvidet med flere funktionaliteter der retter sig mod budgetopfølgning.

En anden ændring er, at der er foretaget en oprydning af felterne, så datatyperne er blevet mere ens i datavarehuset. Vi har offentliggjort en komplet liste over ændringer på den eksisterende datamodel. https://modst.dk/systemer/business-intelligence/installation-og-drift/statens-bi-ldv-40/

Moderniseringsstyrelsen sikrer at alle, som er på LDV 3.0, bliver opgraderet til Statens BI – LDV 4.0.

Der foretages alene fejlrettelser og ændringer i forhold til den seneste produktionsversion og der ydes support til den seneste produktionsversion samt versionen før. Dvs. Institutioner som er på LDV 2.5, skal opgradere til Statens BI – LDV 4.0, eftersom der ikke længere ydes support til LDV 2.5.

Fremover skal Statens – BI 4.0 wizard anvendes til opsætning og konfiguration af datavarehuset.
https://modst.dk/systemer/business-intelligence/installation-og-drift/statens-bi-ldv-40/

Moderniseringsstyrelsen forventer at frigive Statens BI – LDV 5.0 i slutningen af året med support for Statens HR system

Læs mere om Statens BI – LDV her
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk