Rapporter til feriepengeforpligtigelse
Frigivelse af rettelse til rapporter
2020-01-09
Som Moderniseringsstyrelsen tidligere har meldt ud, skal beregning og bogføring af feriepengeforpligtelsen i regnskabet for 2019 foretages på samme måde som i tidligere år. På samme vis kan de eksisterende BI –LDV rapporter fortsat anvendes som beregningsgrundlag.

I forbindelse med overgangen til den nye ferielov er der imidlertid foretaget ændringer i de to rapporter i Statens BI – LDV, som skal anvendes til beregning af feriepengeforpligtigelse til årsafslutningen 2019. Ændringerne skyldes, at der er foretaget nogle ændringer i SLS, som indebærer behov justeringer i de to rapporter, for at ferie forpligtigelsen i overgangen bliver medtaget korrekt, således at opgørelsen foretages på samme måde som hidtil.

Rettelsen af de to rapporter vil være udsendt til alle institutioner som anvender LDV mandag den 13-01-2020.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på at rapporterne ” Feriepengeforpligtigelse - Gennemsnitlig udgift pr medarbejder” og ” Feriepengeforpligtigelse - manuel beregning på ferietotaler” skal have version ”2020-01-07”. Såfremt I allerede har foretaget beregningen af feriepenge forpligtigelsen med en tidligere version af rapporterne, bedes I foretage beregningen igen med udgangspunkt i den rettede rapport.

Moderniseringsstyrelsen beklager rettelsen ikke er blevet udsendt tidligere.
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk