A QUIET PLACE: DAY ONE

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week moet je muisstil je chips/popcorn eten bij  A Quiet Place: Day One, maakt Andrew Garfield voor even een comeback naar het witte doek als Spider-Man in The Amazing Spider-Man en The Amazing Spider-man 2, komt Dikkie Dik gezellig langs voor meet & greets en fotomomenten met de kleintjes tijdens onze Kleuterbios: Dikkie Dik, kun je nog tickets kopen om de allernieuwste kinderfilms te zien tijdens ons Kids Weekend en kun je vanaf vandaag tickets voor onze Foroxity Night Out: Deadpool & Wolverine halen!
NIEUW: IJSKOFFIE BIJ FOROXITY SITTARD
Wij zijn klaar voor de zomer… laat dat zonnetje maar komen! Proef nu onze nieuwe ijskoffie in ons filiaal in Sittard!
 
FOROXITY NIGHT OUT: DEADPOOL & WOLVERINE
Foroxity staat op zaterdagavond 27 juli volledig in het teken van Deadpool en Wolverine! Deze ultieme bromance mag je absoluut niet missen. Haters gonna love this movie! Laat je deze avond onderdompelen in de sfeer van Deadpool en zijn ‘Best Friend Forever’ Wolverine. Dit wordt een bijzondere avond om niet snel te vergeten. En het beste nieuws? Je betaalt hier niets extra’s voor!

Haal hier je tickets
KIDS WEEKEND
Op zaterdag 6 juli en zondag 7 juli organiseren wij een speciaal Kids Weekend om de start van de filmzomer te vieren! Dit weekend zit boordevol spelletjes, een leuke mini-poster en natuurlijk de allerleukste nieuwste kinderfilms! Zo vertonen wij speciale voorpremières van Inside Out 2 en kun je ook genieten van de nieuwste kinderfilms Verschrikkelijke Ikke 4, Dikkie Dik en Superkrachten voor je hoofd.

Haal hier je tickets
THE AMAZING SPIDER-MAN 1 & 2
Slinger snel naar onze website, want vanaf 27 juni vertonen wij beide Amazing Spider-Man films weer op ons grote witte doek!

Haal hier je tickets
KLEUTERBIOS: DIKKIE DIK
Van woensdag 26 juni tot en met zondagochtend 30 juni vertonen we de film Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel tijdens onze speciale Kleuterbios in Sittard (26 juni, 28 juni en 30 juni) en Roermond (29 juni). Voorafgaand aan iedere Kleuterbiosvoorstelling komt Dikkie Dik even hallo zeggen en kan je met Dikkie Dik op de foto. 

Haal hier je tickets
EZRA BIJ FORUM SITTARD
Wanneer stand-upcomedian Max geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra, besluit hij hem mee op roadtrip te nemen van New York naar Los Angeles.

Koop hier je tickets
Gru wordt geconfronteerd met een nieuwe vijand: Maxime Le Mal en zijn vriendin Valentina, en de familie wordt gedwongen op de vlucht te gaan

Despicable Me 4 is vanaf 3 juli te zien maar we vertonen al enkele voorpremières vanaf 28 juni!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Schrijf je hier uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!