Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Steelwrist gaat met nieuwe fabriek voor mondiale groei
Tiltrotator- en snelwisselfabrikant Steelwrist wil uitgroeien tot een wereldwijde speler. Vanuit de nieuwe fabriek in het Zweedse Rosersberg wil het bedrijf zijn stormachtige groei bekronen met een mondiale doorbraak. ‘Wij zijn klaar voor wereldwijde expansie’, zegt CEO Stefan Stockhaus.
(advertorial)
ERVAAR DE 6250R, 7310R & 8400R
Geïnteresseerd in traktoren en optimalisatie? Kom naar ons traktor evenement op 27 of 28 juni van 14:00 tot 21:00uur in Venray. Ervaar zelf de 6250R, 7310R of 8400R tractor in transport en kom meer te weten over optimalisatie! Raceway Venray, Peelweg 47, 5813 AD Ysselsteyn (LB).
Liebherr bouwt nieuw logistiek centrum in Kirchdorf

Liebherr is gestart met de bouw van een nieuw logistiek centrum in thuisbasis Kirchdorf, Duitsland. Liebherr investeert 35 miljoen euro in het project, dat eind 2020 klaar moet zijn.

Lees verder >
3 maal Atlas 180MH voor Gemeente Utrecht

De Gemeente Utrecht heeft 3 nieuwe Atlas 180MH recyclingmachines in gebruik. De machines worden ingezet op de gemeentelijke afvalscheidingsstations.

Lees verder >
Volvo Trucks maakt verbruik en CO2-uitstoot inzichtelijk

Binnenkort wordt het voor de Europese transportbranche gemakkelijker om het brandstofverbruik en de milieu-impact van verschillende truckmerken en -modellen te vergelijken. 

Lees verder >
‘Winstgevendheid bouwsector blijft achter’

De winstgevendheid in de bouwsector blijft achter ondanks de recordomzet in de sector. Bouwbedrijven hebben vooral te kampen met stijgende kosten voor personeel en materialen, waardoor de winstmarges laag blijven. 

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright