Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Stefanos Tsitsipas naar ABN AMRO World Tennis Tournament

Stefanos Tsitsipas, het 21-jarige Griekse toptalent, komt in februari voor de vierde achtereenvolgende keer in actie op het ABN AMRO World Tennis Tournament. De huidige nummer 6 van de wereld heeft een speciale band met Nederland. 

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Het is een mooie periode in het tennis. Een nieuwe generatie klopt steeds nadrukkelijker aan de deur. Dat is goed te zien aan de ATP Finals in London, waar maar liefst de helft van het veld 23 jaar of jonger is. De jongste van het stel, Stefanos Tsitsipas is misschien wel de meest charismatische speler. Niet alleen op de baan, maar ook op social media, weet hij veel fans aan zich te binden. Precies wat tennis nodig heeft.”

Lees meer
Win tickets!
Bezoek SundayFunday

Wil jij kans maken op 2 tickets voor het ABN AMRO World Tennis Tournament? Dat kan via de Facebook Messenger Quiz!

Wekelijks wordt via Facebook Messenger een nieuwe quizvraag uitgestuurd, je maakt dus elke week kans op tickets. Ook kun je hier je vraag stellen aan Ballie en kun je je aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws over het ABN AMRO World Tennis Tournament.

Nieuw dit jaar: Sunday Funday. Op zondag 9 februari 2020 wordt er een spetterend programma georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 18 jaar:

 
Bekijk bijvoorbeeld trainingen van toppers vanaf de VIP plekken, bezoek kwalificatiewedstrijden, geniet van een spetterend optreden van Vinchenzo, maak kans om een clinic op centre court te winnen en nog veel meer! 
 

 

Start de quiz
Meer info
Jannik Sinner
Courtside tickets

Jannik Sinner, de revelatie van het #NextGen ATP Finals toernooi in Milaan, komt in februari in actie tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament.

De 18-jarige Sinner krijgt de eerste wildcard van de 47e editie van het ATP 500 toernooi, eerder kregen topspelers als Roger Federer, Grigor Dimitrov, Alexander Zverev en Stefanos Tsitsipas al op jonge leeftijd een wildcard in Ahoy.

We bieden ook dit jaar weer een unieke mogelijkheid aan: stoelen direct aan het centre court! Per sessie is er een beperkt aantal courtside tickets beschikbaar aan de rand van het centre court. Voor de echte tennisliefhebber een uitgelezen mogelijkheid om de wereldtop van nog dichterbij in actie te zien! Wees er snel bij, de courtside tickets raken snel uitverkocht uitverkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Meer info
Meer info
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2019-11-14 15:50:01