Browser versie | Afmelden
Stefanos Tsitsipas terug in Rotterdam

De Griekse topspeler Stefanos Tsitsipas bevestigt zijn deelname aan het
ABN AMRO World Tennis Tournament 2021. De huidige nummer 6 van de wereld komt voor de vijfde keer in actie in Rotterdam Ahoy. Het toernooi wordt gehouden van 1 tot en met 7 maart.

Stefanos Tsitsipas: "Het is altijd een genot om weer in Nederland te zijn. Ik hou van de mensen en de sfeer. Het voelt ook als een voorrecht dat ik daar vanaf het allereerste begin in mijn carrière veel toernooien heb mogen spelen. Ik kijk er naar uit om in maart weer in Rotterdam te zijn.”

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Stefanos Tsitsipas past voor ons in de rij talenten die we vroeg in hun carrière een kans hebben gegeven en die daarna tot grote hoogte zijn gestegen. Het is dan ook niet voor niets dat hij al voor het vijfde jaar op rij in het ABN AMRO World Tennis Tournament te bewonderen is.”

Lees verder
Maak het toernooi mee van dichtbij
Mis niets van het toernooi: kijk mee op TV!

Het ABN AMRO World Tennis Tournament gaat op een bijzondere wijze plaatsvinden, uiteraard weer vol toptennis met een fantastisch deelnemersveld. Speciaal voor thuis ontwikkelen we dan ook online acties voor een unieke tennisbelevenis online en op tv. Van fun winacties tot challenges van spelers en coaches; we doen er alles aan zodat jij straks het toernooi van dichtbij meemaakt.

Deze editie hoef je geen één wedstrijd van Nadal, Medevev of Tsitsipas te missen. Vanaf 1 maart kijk je namelijk het volledige toernooi op het nieuwe Ziggo Sport Tennis, dat ook voor niet-abonnees is opengesteld tijdens de toernooiweek. Daarnaast kun je ook het volledige finaleweekend bekijken via NOS Studio Sport. 
Actiepagina
Kijk thuis naar toptennis
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2021-01-27 19:59:01