Partij van de Arbeid

Beste ,

Het nieuwe politieke jaar gaat bijna van start. Het belooft een mooi en spannend jaar te worden. Afdelingen zetten allerlei acties in de stijgers, veel nieuwe raadsleden gaan aan de slag en in de provincies maken we ons klaar voor de aankomende campagne.

Maar er is ook veel waar we ons zorgen over maken. Met de energiecrisis en de torenhoge inflatie stevenen we af op een ijskoude winter. Meer dan een miljoen mensen leven in ons land in armoede, ontheemden slapen noodgedwongen buiten en de verdeeldheid in ons land neemt alleen maar toe. 

Het kan anders. De komende Provinciale Statenverkiezingen kunnen we het verschil maken. Dat doen we met een mooie uitslag in de provincies maar vooral ook door samen met GroenLinks de grootste te worden in de Eerste KamerGaat het kabinet straks samenwerken met nog meer rechtse partijen of kunnen ze niet meer om onze plannen heen? 

Samen met GroenLinks vormen we een gezamenlijke fractie in de Eerste Kamer en willen we de grootste fractie worden. Het opzetten van een gezamenlijke lijst blijkt op teveel statutaire en praktische problemen te stuiten, zo hebben we na nauwkeurig uitzoekwerk moeten concluderen. De statuten zullen we daarom aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat we in de toekomst klaar zijn voor de volgende stap als onze leden die willen zetten.

We maken ons klaar voor een krachtige campagne. Samen met GroenLinks gaan we de komende tijd de straat op en organiseren we ledenbijeenkomsten om ons alternatief te laten zien voor dit gure kabinet. Daarover volgt binnenkort meer informatie!

Tot 26 september kun je je voor de Eerste Kamer kandidaat stellen. Samen kunnen we een linkse vuist maken tegen rechts rotbeleid. Help je mee?

 

Esther-Mirjam Sent

Partijvoorzitter

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van deze nieuwsbrief. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: Klik dan op onderstaande link.