Bekijk en bestel: De nieuwste uitgiften van 2024
Beste meneer / mevrouw Do
Uw dosis geluk is hier! Het Geluksdubbeltje 2024 is nu verkrijgbaar en is naast het klavertje vier, het hoefijzer en het lieveheersbeestje een echte geluksbrenger. Deze 10 eurocent in glanzende BU-kwaliteit zit verpakt in een wel heel fortuinlijke coincard. Kunt u zelf wel wat geluk gebruiken, wenst u het een ander toe of wilt u het EK Voetbal en de Olympische Spelen van dit jaar met een goed gevoel ingaan? Bestel de coincard hier!

Zit het Geluksdubbeltje 2024 in uw order? Dat brengt meteen geluk, want dan krijgt u de nieuwe Coincard Catalogus 2024 gratis bij uw bestelling!*

Daarnaast is de nieuwste Muntpers Catalogus wellicht bij u al op de mat gevallen: hier staat ons complete Jaarprogramma 2024 in, welke u ook gemakkelijk en snel hier kunt bekijken!

Jaarset Nederland 2024 BU-kwaliteit
Uw volgende geluksmoment is dat de gloednieuwe Jaarset Nederland 2024 BU-kwaliteit nu ook beschikbaar is! Deze eerste Jaarset van 2024 bevat alle 8 Nederlandse euromunten in glanzende BU kwaliteit. De munten komen in een verpakking welke volledig in het teken staat van het element ‘Lucht’. Om welke reden wordt 2024 voor u een jaar om nooit te vergeten? Er is niets mooier dan een muntset om deze gebeurtenis voor altijd te blijven herinneren!

Nu nog te bestellen: het eerste product van het nieuwe jaar
Het allereerste product van 2024, de Scheepjesschelling Goud – Piedfort editie, is al uitverkocht! Bekijk de nog beschikbare uitgiften van deze herslag op onze website.

*De eerste 4.000 klanten met het Geluksdubbeltje 2024 in hun order krijgen een gratis Coincard Catalogus 2024 meegestuurd.
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Jaarset Nederlands 2024 BU
Bekijk en bestel: Geluksdubbeltje 2024 in coincard
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2024
Bekijk en bestel: Jaarprogramma 2024
Privacy  •  Voorwaarden