Doe mee en beoordeel ons! - zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
 

Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.

zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
Stem op zooplus.nl als overall winnaar van de Retailer of the Year awards!

Om de overallwinnaar voor de titel ‘ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands’ 2023-2024 te bepalen, wordt er een tweede stemperiode georganiseerd.

De ‘Retailer of the Year’ verkiezing is een grootschalige consumentenverkiezing in Nederland. Consumenten geven hierbij hun mening over hun favoriete (web)winkels. De ABN AMRO Webshop Award wordt hierbij uitgereikt aan de beste webwinkel in elke categorie.

zooplus heeft in de laatste 4 edities de award gewonnen binnen de categorie Dierenspeciaalzaken en 3 keer werden wij zelfs de beste webwinkel overall!

Ook dit jaar strijden wij weer mee en wij hopen opnieuw op jou te kunnen rekenen!

Beoordeel ons
Ben jij tevreden over ons én wil je ons helpen om deze award
opnieuw in de wacht te slepen? Beoordeel ons dan via onderstaande link. Wij zouden dit erg waarderen en wie weet worden wij een van de overallwinnaars van de Retailer of the Year Award 2023 - 2024! Wanneer je op onderstaande button ''Stem op ons'' klikt, ga je naar de online omgeving van Q&A.

 
Stem op ons ►
 
 

Door op de link te klikken ga je naar de online omgeving www.bestewinkelketen.nl van Q&A Insights & Consultancy. Q&A Insights & Consultancy gaat zorgvuldig met data om en zullen de verzamelde data na de Retailer of the Year Awards vernietigen. De weggegeven prijzen zijn een initiatief van de Retailer of the Year organisatie.

 
 
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel