Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is bekijk deze dan online.

Stem mee voor Wandelgemeente van het Jaar 2018

De gemeenten Bronckhorst, Goeree Overflakkee en Hilvarenbeek zijn genomineerd voor de verkiezing 'Wandelgemeente van het Jaar 2018'. Deze gemeenten springen er op een bijzondere manier uit voor wandelaars. De jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door ‘te voet’, de wandelkrant van Nederland. Een profiel van deze drie gemeenten vindt u HIER.

Uitvoerig beoordeeld
Gemeenten in Nederland zetten wandelpaden, ommetjes, wandelnetwerken, themaroutes en kuiertochten uit. ‘Te voet’, de wandelkrant van Nederland, beoordeelt ieder jaar de wandelmogelijkheden in de gemeenten. Vorig jaar werd Leusden gekozen tot Wandelgemeente van het Jaar. Ook Valkenswaard, Eijsden-Margraten, Eersel, Ommen, Rijssen-Holten, Tubbergen en Horst aan de Maas zijn de afgelopen jaren uitgeroepen tot Wandelgemeente van het Jaar.



De Grote Drie
Nadat tientallen gemeenten in Nederland deelnamen aan de voorronden voor de Wandelgemeente van het Jaar zijn Bronckhorst (Gelderland), Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) en Hilvarenbeek (Noord-Brabant) genomineerd. Deze gemeenten blijken in de praktijk extra vriendelijk voor wandelaars.

Verslaggevers van ‘te voet’ zijn afgereisd naar De Grote Drie en hebben ter plekke de mooiste route van de gemeente beoordeeld. Daarbij is onder meer gekeken naar het percentage onverharde paden, rustpunten, horeca onderweg, afwisseling in het landschap, exclusiviteit voor de wandelaar, bereikbaarheid en informatie.

Meestemmen
De beoordelingen van de genomineerden zijn gepubliceerd in de laatste editie van wandelkrant ‘te voet’. Iedereen kan tot en met 20 april 2018 op www.wandelkrant.nl stemmen voor de favoriete wandelgemeente. Zowel de stem van de lezer als die van de redactie bepaalt uiteindelijk de winnaar voor de Wandelgemeente van het Jaar 2018.

Ga naar de website en stem voor uw favoriete wandelgemeente*

* Per IP-adres kan slechts eenmaal worden gestemd!

 
 
Disclaimer | Privacy Statement

Stuur deze nieuwsbrief door aan een bekende

Pas hier uw gegevens aan

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Gasoline | Alles voor uw website