A campingflight tot LowLands paradise - 19 + 20 + 21 aug 2016  
  LowLands nieuws1LowLands TwitterLowLands FacebookLowLands InstagramLowLands YoutubeLowLands Spotify  
 
     
 

Lowlands genomineerd voor European Festival Award

 

Lowlanders, trots mogen we melden dat Lowlands dit jaar is genomineerd voor de European Festival Awards als Best Major Festival: dé vakprijs voor Europese festivals die jaarlijks in januari wordt uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen.

In augustus vieren we tijdens Lowlands 2017 ons vijfentwintigjarig bestaan. Hoe tof zou het zijn om als kersje op de taart deze prijs in ons jubileumjaar in de wacht te slepen?

Jullie kunnen ons hier een handje bij helpen! Je kunt tot maandag 31 oktober je stem voor ons uitbrengen via deze website. De shortlist zal vervolgens op 21 november bekend worden gemaakt.

Stem nu!

Lowlands 2017
Blok 18 t/m 20 augustus 2017 alvast in je agenda want Lowlands 2017 komt er aan! De kaartverkoop gaat officieel van start op zaterdag 4 februari 2017. En voor de snelle beslissers: tot 1 maart kost een tickets voor Lowlands slechts €165,- (excl. servicekosten). Na 1 maart kost een ticket voor Lowlands gewoon weer €175,- (excl. servicekosten) en gaan ook de Parkeertickets en Camper Campingtickets in de verkoop. En goed gezien! We verhogen de ticketprijzen voor deze jubileum editie van Lowlands niet: het is tenslotte wel Rapid Razor Partytime.

Ben je er bij? Meld je ook alvast aan bij het LL17 Facebook event.

Stay tuned!
De voorbereidingen voor #LL17 zijn inmiddels al in volle gang. Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste Lowlands nieuws? Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en Spotify.

Tot snel!

 
     
 
 
   
 
     
     

 

Copyright © 2016 lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Powered by mrpublisher.nl