Stem op mij!

6 years ago


Text only:

Niet goed leesbaar?
Klik hier.
Dynamika, bureau voor coaching en training van volwassenen met dyslexie
Oostenburgervoorstr. 126
1018 MR Amsterdam.
T: 020 - 639 10 99
E: info@dynamika.nl
I: www.dynamika.nl
Heeft u ons boek al? Bestel hem online, klik hier.


Stem op mij!Inhoud van deze nieuwsbrief1 Stem op mij!
2 Workshop 'Communiceren met dyslexie'
3 Workshop 'Conflicthantering met dyslexie'
4 Agenda1 Stem op mij


Zoals een aantal van jullie vast wel weten, houd ik erg van lezen.


Deze zomer ben ik gekozen voor de kernjury van de NS publieksprijs. Mijn motivatie hiervoor was dat ik dagelijks werk met volwassenen met dyslexie en hen o.a. leer snellezen en meer genieten van het lezen. Ik vind het leuk om dyslexie op deze manier meer onder de aandacht te brengen. Ik ga er dan ook voor om leesambassadeur voor de NS te worden. Daar heb ik stemmen voor nodig.Wil je mij helpen om als kernjurylid de meeste stemmen te verzamelen? Daarnaast maak je ook kans op zelf een jaar lang gratis boeken van de NS als je met deze stemming meedoet. Je kunt meedoen door op de volgende link te klikken deze is automatisch gekoppeld aan mijn naam. Stem voor 1 van de 6 boeken of geef een eigen voorkeur. Meer hoef je niet te doen. Ik heb gestemd op Tonio, van A.F.Th. van der Heijden. De link is: https://nspublieksprijs.nl/jurylid/KMHF7X Voel je vrij om deze mail met deze link naar je familie, vrienden- of kennissenkring door te sturen om dyslexie daardoor op een positieve manier in het nieuws te krijgen.2 Workshop "Communiceren met dyslexie" op 30 oktober.


Deze workshop is speciaal bedoeld voor dyslectici die wel weten wat ze willen zeggen, maar moeite hebben met het formuleren van hun woorden, het kiezen van het juiste tijdstip of het zo te vertellen dat de ander hen ook begrijpt. Als deelnemer krijg je inzicht in wat de invloed van je dyslexie is op jouw manier van communiceren en hoe je jezelf presenteert. Je leert ook hoe anders jouw denken is dan dat van je gemiddelde collega. Je oefent daadwerkelijk met het geven van een presentatie en krijgt praktische tips om je schriftelijke en mondelinge communicatie te verbeteren. De workshop wordt begeleid door Dirk Vollenhoven


Lees meer, klik hierVoorwaarde: om deze workshop te kunnen volgen, moet je de basisworkshop hebben gedaan of een aantal coachgesprekken hebben gevolgd.3 Workshop "Conflicthanteringen dyslexie" op 26 november.Ken je het ook dat je in een conflictsituatie verzeilt raakt en niet weet wat jouw aandeel precies is in deze situatie? Je voelt je niet begrepen, je krijgt kritiek die je niet kunt plaatsen of je krijgt niet uitgelegd hoe jij het ziet. Of je krijgt feedback van een collega, maar weet niet hoe je er naar dient te handelen?In dit soort situaties kun je als dyslecticus nogal eens onbewust reageren vanuit oude pijn, vanuit een oud oordeel over je zelf en met net even te veel lading, waardoor je reactie vaak heftiger is dan je de bedoelt. De ander de schuld geven is in zo'n situatie in eerste instantie het gemakkelijkst. Maar lost dit ook wat op?Wil je af van deze conflicten en wil je weten hoe uit de conflicten te blijven? Kom dan naar de workshop "Dyslexie en conflicthantering" op 26 november.
Lees meer, klik hierVoorwaarde: om deze workshop te kunnen volgen, moet je de basisworkshop hebben gedaan of een aantal coachgesprekken hebben gevolgd.
 4 AgendaWorkshops


Werken met dyslexie, Basisworkshop
Dinsdag, 11 september


  


Omgaan met faalangst bij dyslexie
Vrijdag, 28 september


  


Communiceren met dyslexie,
Dinsdag, 30 oktober


  


Dyslexie en omgaan met conflicten,
Maandag, 26 november


  


Dyslexie in je liefdesrelatie,
Zondag, 10 februari 2013


  Alle workshops zijn van 10.00 tot 17.00 uur en vinden plaats op de Oostenburgervoorstraat 126 te Amsterdam.
Meld je aan door hier te klikken
Presentatie van het boek: 
"Dyslexie: stoornis of intelligentie"
Zaterdag 3 november in Amsterdam
Nadere informatie en aanmelden volgt en kan binnenkort.
Lezingen
"Dyslexie stoornis of intelligentie"
Woensdag 28 november in de bibliotheek van DordrechtCoaching en 4-daagse training


Als u een afspraak wilt maken voor een coachgesprek of intakegesprek voor de 4-daagse training, dan kunt u ons rechtstreeks bellen op ons vaste telefoonnummer.
Voor de data van de 4-daagse trainingen, zie onze Agenda.


 Met vriendelijke groet,Sjan Verhoeven
Gertrudie Boersen


Copyright © 2012 Dynamika, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld bij Dynamika of Werk en Dyslexie.
 Afmelden voor deze nieuwsbrief | Wijzig voorkeuren voor deze nieuwsbrief 

Werkendyslexie.nl

Categories: Business goods Self-employed without employees Books Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018