Stem over het internet tijdens de Europese verkiezingen

1 month ago


Text only:

webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 10 mei 2019Stem over het internet tijdens de Europese verkiezingenVan Europese verkiezingen weten we dat de opkomst vaak relatief laag is. Zonde, want er staat wel degelijk wat op het spel. Bijvoorbeeld op het gebied van hoe we het internet in stand houden. Moeten bedrijven als Facebook en Google ingeperkt worden? Willen we een nog langere bewaarplicht? En komt er een uploadfilter? Lees hier wat er te stemmen valt en hoe Nederlandse partijen tegenover dit soort kwesties staan. 


 

Review: Stofzuigen met de iRobot Roomba i7+Zo'n robotstofzuiger, werkt dat nu een beetje? Om daar achter te komen, hebben we de nieuwste Roomba getest. Het meest geavanceerde model kan niet alleen zelf stofzuigen, maar ook zijn stofbak legen. Maar hij kost wel 1200 euro. Of dat het waard is, lees je in deze iRobot Roomba i7+ review.

Win een nieuwe thuiswerkplek!

 Wanneer je met regelmaat veel achter de computer zit, is het extra belangrijk dat je werkhouding goed is, en de afstand tussen je ogen en het beeldscherm optimaal. Samsung heeft de Space Monitor-serie ontwikkeld om je daarbij te helpen en nam daarnaast nog een aantal andere irritaties weg. En jij kunt nu kans maken op een metamorfose van jouw werkplek!
Zeldzame iPod te koop voor 20.000 dollarVanaf het moment dat duidelijk werd dat de eerste iPhone zowel kon bellen als muziek afspelen, was het einde in zicht voor 'gewone' MP3-spelers als Apple's eigen iPod. Destijds was de iPod al zes jaar op de markt. Nu is er een origineel model uit 2001 op eBay gezet, en die kost een flinke duit.
Lees verder ...


Google brengt genderneutrale emoji naar Android QEr gaan regelmatig stemmen op om emoji tot een nieuwe wereldtaal te bestempelen. Het is dan wel zo fijn dat iedereen zich in die taal ook kan uitdrukken. Daarom brengt Google nu meer dan 50 genderneutrale emoji uit.
Lees verder ...


Win een WiFi Outdoor-adapter van devoloDe zomerse temperaturen laten dit jaar niet lang op zich wachten! Grote kans dat je alweer eens lekker in de tuin hebt gezeten. En dat het wifi-bereik daar niet al te best is. De devolo WiFi Outdoor-adapter biedt in dit geval uitkomst.
Lees verder ...


Android Pie pas op 10% smartphonesAfgelopen augustus jaar werd Android 9 vrijgegeven, beter bekend als Android Pie. Inmiddels zijn we 9 maanden verder en heeft Google nieuwe cijfers bekendgemaakt van het aantal smartphones waarop het draait. Dat valt best wel tegen: met 10,4% is deze versie nog lang niet zo veelgebruikt al veel eerdere versies.
Lees verder ...


Google stelt nieuwe Android Q-functies toeGoogle kondigt tijdens zijn jaarlijke I/O-evenement Android Q officieel aan. De nieuwste Android-update was al een tijdje uit als testvariant voor ontwikkelaars, maar nu is daadwerkelijk duidelijk welke functies de definitieve versie hebben gehaald.
Lees verder ...Video: Wat zijn jouw persoonlijke gegevens waard?
  Criminelen proberen dag in dag uit binnen te dringen in je digitale leven. Maar hoe doen ze dat? Waarom is dat zo gevaarlijk? En vooral: hoe bescherm je je ertegen?


Bekijk nu de video.

Solliciteer voor een ICT-carrièreBen je toe een carrière in de ICT bij de snelst groeiende IT dienstverlener van Nederland? Linden-IT heeft veel vacatures voor support specialisten en applicatie/-systeembeheerders in heel Nederland.


Kom jij er ook bij? Reageer nu!Heeft u een vraag aan de FAQman?Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.
Excel: afbeeldingen in grafiekenU ontvangt dit e-mailbericht uit hoofde van uw aanmelding bij een van de merken van Reshift Digital
Op alle uitingen is het privacy statement van Reshift Digital van toepassing.


Computeridee.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019