Canvas

Hallo,

Nadat corona eerder roet in het eten gooide, is het eindelijk gelukt: Stephen Fry is vandaag te gast in 'Alleen Elvis blijft bestaan'. Waait er straks een wervelwind door de studio? Laat de Brit ons een kijkje nemen in zijn ziel? We zijn even benieuwd als jij. Zeker is: dit wil je niet missen!
De coronacrisis houdt intussen ons land al twee jaar in de ban. In de docureeks 'Op slot' volgen we zes ondernemers die de lockdowns en andere maatregelen van de politici trachten te overleven.

 

Hij komt!

Acteur, schrijver, presentator, komiek en documentairemaker... De getalenteerde duizendpoot Stephen Fry stond al lang op het verlanglijstje van Thomas Vanderveken en de redactie van 'Alleen Elvis blijft bestaan'. Eindelijk is het zover: Fry en Vanderveken in de feestelijke laatste uitzending van dit seizoen.

Vanavond om 22u10 op Canvas en via VRT NU 

Anders dan anders

Hij werd al vaak geïnterviewd, ook op tv. Niks nieuws dus voor Stephen Fry. En toch. 'Alleen Elvis blijft bestaan' is anders, zegt hij. Leuker en origineler. Waarom? Dat vertelt hij zelf.

Bekijk Stephen Fry backstage 
 

Bipolair

In 1995 probeert Stephen Fry een einde te maken aan zijn leven. Hij overleeft, maar blijft worstelen met zijn bipolariteit. In The secret life of the manic depressive (2006) praat hij met andere beroemdheden en gewone mensen over het leven met deze stoornis.

Bekijk deze docu op YouTube 

Online extra's bij Alleen Elvis

De keuze van Binu Singh

 
Kijk via VRT NU 
 

De keuze van Yasmine Kherbache

 
Kijk via VRT NU 
 

De keuze van Peter De Graef

 
Kijk via VRT NU 
 

Langer dan gedacht

'Op slot' zou een terugblik worden op de coronacrisis. Maar die blijkt nog lang niet voorbij. Hoe lang kan een samenleving op slot? En wat is daarvan de impact? Michaël Van Droogenbroeck volgde het voorbije anderhalf jaar zes ondernemers. Hoe proberen zij het hoofd boven water te houden? En hoe kijken politici terug op de genomen beslissingen? De reconstructie van een economische en mentale rollercoaster.

Dinsdag om 21u20 op Canvas en via VRT NU 

Ondernemers op slot

 
 
 
 
Ga naar canvas.be
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter