Nieuwsbrief van 12-10-21 6:30:08
Online bekijken

Bijzondere eigenschappen van beton

Traditionele basalten kademuren van beton

In Nederland werden van oudsher natuurlijk gevormde basaltblokken gebruikt voor waterbouwkundige werken, zoals dijkversterkingen en kademuren. In de afgelopen decennia is het plaatsen en metselen van basaltblokken om arbotechnische redenen echter steeds meer in onbruik geraakt, zodat de toepassing van dit materiaal sterk is afgenomen.

Bespaar energie met de juiste vloerisolatie bij betonvloeren

Het komt regelmatig in Nederland voor dat houten vloeren worden vervangen door niet-circulaire betonvloeren. Deze werkzaamheden gaan gepaard met een enorme uitstoot van broeikasgas en overlast van vrachtwagens. Men kiest toch nog vaak voor een betonvloer vanwege het toepassen van vloerverwarming, terwijl vloerverwarming ook en zelfs beter toegepast kan worden bij een houten vloer.
Verduurzamen van beton met Mapei

Repareer, bescherm en versterk betonconstructies

Betononderhoud is een belangrijk onderdeel binnen de bouw. Het draagt bij aan het duurzaam behoud van betonconstructies. Maar het is meteen ook een onderdeel waarvoor de nodige kennis vereist is. Mapei heeft die kennis in huis. Al jarenlang opereert Mapei wereldwijd in de betonindustrie met systeemoplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Grote tegels Pardak 110 voor parkeerdaken

Met Pardak® van Zoontjens is het mogelijk om daken beschikbaar te maken als parkeergelegenheid. Pardak® is een demontabel systeem met tegels voor parkeerdaken. Het totale systeem bestaat uit parkeerdaktegels met hoekstukken, spanelementen en drukverdelers. Voor parkeerdaken van klein tot zeer groot met een hoge gebruiksintensiteit en veel parkeerbewegingen zoals winkelcentra, supermarkten of openbare gebouwen.

Waardo geïsoleerde betonnen kanaalplaten

De Waardo geïsoleerde voorgespannen kanaalplaat is geschikt voor toepassing als vrijdragende geïsoleerde begane grond vloer in woningbouw en utiliteitsbouw. De geïsoleerde kanaalplaten zijn leverbaar in een hoogte van 200, 265 en 320 mm en met een Rc-waarde van 3,7; 4,2; 5,0; 6,0 en 6,5. De brandvertragende isolatie wordt fabrieksmatig aangebracht.

Sandwichpaneel Tralie van OLBECON

OLBECON sandwichpanelen en geïsoleerde panelen van beton zijn geschikt als gevelpanelen en borstweringpanelen. OLBECON niet stapelbare sandwichpanelen van beton type Tralie zijn leverbaar in diverse isolatiewaarden en oppervlaktestructuren. Berekend volgens EuroCode en geschikt voor toepassing als gevelpanelen in agrarische-, utiliteits- en industriebouw.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.