Volvo transformeert EC380E met lange rechte giek tot sloopmachine
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Sterk reduceert emissies met nieuwe motor voor funderingsmachine
(advertorial)
De MB zeefbak
Gemaakt van hoogwaardig materiaal waarmee je tot wel zes keer sneller kunt werken en dus stukken efficiënter! Maar welke is sneller? De zeefbak van MB of die van een traditionele schudzeef?
Volvo transformeert EC380E graafmachine tot sloopmachine
Met een 7 meter lange rechte giek heeft de Volvo EC380E rupsgraafmachine meer bereik, een betere stabiliteit en meer hefcapaciteit. Dit maakt de machine volgens Volvo Construction Equipment bijzonder geschikt voor sloopwerkzaamheden.
Lees verder >
Eerste elektrische Case minigraafmachine is voor L.A.W. Tol
Troost Machinehandel uit Numansdorp heeft de eerste volledig elektrische Case CX20E minigraafmachine in Nederland geleverd aan Graafmachineverhuur L.A.W. Tol in Piershil.
Lees verder >
Boels Rental neemt apparatuur van Topcon op in verhuurvloot
Boels Survey & Laser, onderdeel van Boels Rental, neemt in Nederland landmeet- en GPS-instrumenten van Topcon op in de verhuurvloot. Beide bedrijven hebben daartoe een samenwerkingsovereenkomst gesloten.
Lees verder >
Case digitaliseert wielladers G-serie Evolution
Case Construction heeft de wielladers uit de G-serie voorzien van nieuwe digitale systemen. Case zet daarbij in op een hogere productiviteit, betrouwbaarheid en winstgevendheid.
Lees verder >
Partnernieuws
Bouwmachine huren? Bullswap.com geeft antwoord op vijf huurproblemen
Staan je eigen bouwmachines vaker stof te vangen dan dat ze gebruikt worden? Dan is huren vaak een betere optie en ben je aan het einde van de rit gegarandeerd winnaar! Natuurlijk is het ene huren het andere niet. 
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright