Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Feest in de Biest

Met ‘Feest in de Biest’ als thema, organiseert het buurtschap Biest zondag 13 augustus weer een straattekenwedstrijd. Kinderen tot 18 jaar kunnen mee doen met de wedstrijd vanaf 13 uur. Iedereen heeft prijs en een jury bekroont de beste werken per leeftijdscategorie. De organisatoren zorgen voor stoepkrijt. 
Lees meer

Nieuw: de 112 APP

De app 112 BE is één van de mogelijkheden om noodcentrales te contacteren als je dringend hulp nodig hebt in België. Het belangrijkste voordeel is dat je de noodnummers niet moet onthouden. Je klikt gewoon op het icoontje van brandweer, ambulance of politie, afhankelijk van welke hulp je nodig hebt. Ontdek alle voordelen en hoe je de app installeert op https://112.be/nl/app

Lees meer

Sterke Peer triatlonweekend

Op 12 en 13 augustus staat onze dorpskern weer in het teken van de bekendste triatlon uit omstreken. De sfeer, gezelligheid en het familiale karakter op zaterdag wordt doorgetrokken naar de ETU Sprint Triatlon op zondag. Deze wedstrijd behoort tot het Europese triatloncircuit. Doe mee, kom supporteren en sluit de dag af met een feestje! 

Lees meer

Zomervertelavonden

In augustus kan je aanschuiven voor twee gezellige, humoristische vertelavonden. Op maandag 14 augustus gaat om 20 uur de ATV vertelling door met An Nelissen in het Gemeentepark van Wuustwezel. Enkele dagen later, op vrijdag 18 augustus moet je om 19 uur in het park aan de kerk van Gooreind zijn voor de vertelavond met Raf Coppens. 

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be