Bekijk hier onze uitgifte voor de Hartstichting 💓
knm logo
60 jaar Hartstichting penning in coincard
Bekijk en bestel

Geachte,

Waar het hart vol van is… Bij de Koninklijke Nederlandse Munt werd alweer enkele weken geleden een speciale penning uitgebracht voor de Hartstichting. Niemand minder dan Sergio Vyent, bekend als voormalig maître van het populaire tv-programma First Dates, sloeg de allereerste munt, welke werd overhandigd aan Elles, die op jonge leeftijd zelf een hartstilstand kreeg. We drukken u dan ook graag op het hart om goed voor uw belangrijkste orgaan te zorgen. We zijn dan ook erg trots op de prachtige penning die werd gelanceerd op 29 januari.


Het symbool van leven én liefde 
De fysieke functie van het hart is van levensbelang: dankzij het hart kunnen we iedere dag alles uit het leven halen. Maar het hart staat natuurlijk ook symbool voor de liefde en emoties. En als het aan ons ligt is er geen betere dag dan vandaag om eens extra stil te staan bij hoe belangrijk het hart is. Heeft u deze nieuwe penning al in uw collectie? 


Let op!

Om te blijven verbeteren en ervoor te zorgen dat u onze nieuwsbrief zo goed mogelijk ontvangt, stappen wij over naar een nieuwe email-tool. Hierdoor kan het voorkomen dat u de mails van de Koninklijke Nederlandse Munt enkele dagen later ontvangt dan normaal. Dit zal ongeveer 3 weken duren. In deze periode zijn er geen lanceringen en zult u geen nieuwe producten missen.

60 jaar Hartstichting penning in coincard
Bekijk en bestel

Volg ons

Gegevens wijzigen  Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy        Voorwaarden