Urineverlies na zwangerschap het hoort er niet bij!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
Zwanger? Met dit trucje past een gewone jeans
Kun je je favoriete 'gewone' kleding écht niet missen en ben je er absoluut nog niet aan toe om zwangerschapskledij te dragen? Dan zal deze truc jou vast wel bekoren! We lichten alvast een tipje van de sluier op: je hebt er enkel een haarelastiekje voor nodig.
Lees meer
Liesbreuk bij baby’s en kinderen: wat is het?
Een liesbreuk bij een baby of kind is meestal niet ernstig, maar ze moet wél altijd behandeld worden. Wat is het precies, en wat doe je eraan?
Lees meer
Is je kind hoogsensitief? Deze boeken moet je in huis halen
Wist je dat 1 op de 5 Vlaamse kinderen hoogsensitief is? Het is geen stoornis, maar een karaktereigenschap waardoor je prikkels heel intens beleeft. Het is niet altijd makkelijk om dat als kind te begrijpen. Deze (voorlees)boeken kunnen jullie hierbij helpen.
Lees meer
Stijgende prijzen? Onze lezeressen geven hun beste bespaartips
De koopkracht van onze gezinnen is er de laatste tijd flink op achteruitgegaan. Dat blijkt uit een bevraging van de Gezinsbond bij maar liefst 7000 bevraagde huishoudens. Ook onze lezeressen geven aan dat het leven stilaan onbetaalbaar wordt en delen graag hun tips om het hoofd te bieden aan de stijgende prijzen.
Lees meer
Urineverlies na zwangerschap: het hoort er niet bij
Niezen, de slappe lach, eens lekker dansen of stevig sporten ... Daar hoort een klein beetje urineverlies wel bij zeker, als je mama bent? Nee hoor, toch niet!
Lees meer
Deze huishoudelijke klusjes moet je je kind echt leren
Een opgeruimd en proper huis met kinderen? Dat lijkt soms onmogelijk! Nochtans kunnen zelfs jonge kinderen al hun steentje bijdragen in het huishouden. Dat heeft niet alleen voordelen voor jou, maar ook de kinderen zelf zullen later blij zijn met deze nieuwe vaardigheden.
Lees meer
Groeten uit Zweden: “De school is gratis hier, zelfs de reizen en uitstapjes”
In een ander land opnieuw beginnen met je hele gezin: we dromen er misschien allemaal weleens van, maar Sara dééd het gewoon. Hier lees je haar column over het leven met kinderen zoals het is, in Zweden.
Lees meer
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid