Nieuwsbrief van 10-3-20 6:30:09
Online bekijken

...en een goede werk- en leefomgeving

Hoe glasconstructies en uitzetramen bijdragen aan BREEAM, LEED en energielabels

Lichtstraten en ventilatiesystemen zoals uitzetramen en glaslamellen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan BREEAM, LEED en energielabels. Middels simulatiemodellen voor industrie en atria én berekeningen maakt Kingspan Light + Air deze bijdrage inzichtelijk. Op die manier wordt de duurzaamheid van een gebouw meetbaar gemaakt. Meest gebruikte methodieken bij zowel nieuwbouw als renovatie zijn momenteel BREEAM, LEED en EPC.
 

Het belang van daglicht in een werkomgeving

Voldoet uw gebouw aan de minimale eisen? Zonder dat we ons er bewust van zijn, neemt daglicht een belangrijke plaats in ons leven in. Denk maar eens aan onze biologische klok. Deze werkt op basis van licht en donker. Zonder deze aangeboren tijdsregulering zouden we bijvoorbeeld vaker gezondheidsklachten hebben. Op uw werkplek en in uw woning is daglicht niet meer weg te denken. Het is bewezen dat de juiste hoeveelheid licht op het werk zorgt voor betere prestaties.

Ontdek het nieuwe VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam

Meer daglicht en uitzicht door daglichtoplossing met esthetisch slank design. VELUX introduceert een innovatief nieuw dakraam dat drie dakramen in één frame combineert. Het unieke, eigentijdse ontwerp met extra slanke profielen biedt vrij uitzicht en laat 23% meer natuurlijk licht binnen voor maximaal wooncomfort. Het was nog nooit zo eenvoudig om meer daglicht in een ontwerp te krijgen.

Stijlvolle daklichten en lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

De vlakke glazen dakelementen van Vlakkelichtkoepel zijn een stijlvol alternatief voor de traditionele lichtkoepels. Ze combineren strak design en een lage opbouw met eenvoud in montage. En ze zijn verkrijgbaar in iedere maat, met verschillende opties en kenmerken, tegen een aantrekkelijke prijs. Een compleet productengamma voor toepassing in geïsoleerde situaties (binnen-buiten) en niet-geïsoleerde situaties (buiten-buiten).

MegatubE - daglichtsysteem op maat voor elke ruimte

Het MegatubE daglichtsysteem is opgebouwd uit een lichtkoepel en een spiraalvormige gewapende aluminium buis van dezelfde diameter. Door sterke reflectiewerking in de buis wordt het daglicht naar binnen getransporteerd en daar verspreid via een modern vormgegeven wand/plafondarmatuur. MegatubE daglichtsysteem zorgt voor daglicht in ruimten die niet direct verlicht worden door ramen en traditionele koepels.

6 redenen om voor polycarbonaat lichtkoepels te kiezen

Storax BV is al meer dan 40 jaar uw leverancier voor een breed scala aan luiken zoals o.a.: vloerluiken, dakluiken, wandluiken, explosieluiken en vluchtluiken. Onlangs is het assortiment nog verder uitgebreid met Skylux lichtkoepels. Het programma van Skylux bestaat uit lichtkoepels in kunststof, glas of hybride. In totaal bieden wij 180 verschillende afmetingen en meer dan 6000 mogelijke combinaties, die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn.

Schuif weg dat dakraam!

Met een dakraam komt er al veel licht en lucht op plekken, die daarvoor nog in het donker gehuld werden. Maar met een dakraam dat is weg te schuiven, haal je écht buiten naar binnen; er is tenslotte geen 'obstakel' meer door een dakraam dat toch in de vensteropening aanwezig blijft, ook als het open staat. Zoals in de normale vensters het horizontale schuifraam de standaard is, zo is dat ook in de schuifdakramen.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.