Nieuwsbrief van 16-6-20 6:30:33
Online bekijken

Mooie oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

De geschiedenis van zink als bouwmateriaal, aangeboden door RHEINZINK

Zinken daken, dakgoten en hemelwaterafvoerbuizen hebben hun kwaliteit en duurzaamheid de afgelopen decennia, zelfs eeuwen, meer dan eens bewezen. Op de daken van oude binnensteden is zink te vinden, maar ook in modernere architectuur wordt het materiaal veelvuldig toegepast. Een stukje geschiedenis van een tijdloos materiaal.
 

IsoBouw vereenvoudigt NOM-renovatie

NOM-ready: passief renoveren is nu nog eenvoudiger dankzij de SlimFix Reno renovatieplaten van IsoBouw. De dampopen isolatieplaten zijn leverbaar met een Rc-waarde t/m 11.0 en creëren een doorlopende isolatieschil die water- en luchtdicht kan worden afgedicht. Voor meer verwerkingsgemak is de toplaag voorzien van anti-slip noppen en een kleurbedrukking. De renovatieplaten zijn hierdoor nog veiliger beloopbaar en voorkomen zonverblinding.

Stijlvolle Daklichten en Lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

De vlakke glazen dakelementen van Vlakkelichtkoepel zijn een stijlvol alternatief voor de traditionele lichtkoepels. Ze combineren strak design en een lage opbouw met eenvoud in montage. En ze zijn verkrijgbaar in iedere maat, met verschillende opties en kenmerken, tegen een aantrekkelijke prijs. Een compleet productengamma voor toepassing in geïsoleerde situaties (binnen-buiten) en niet-geïsoleerde situaties (buiten-buiten).

Dak iconische schouwburg in ere hersteld met NedZink NATUREL

Het beroemde Koninklijk Theater Carré langs de Amstel in Amsterdam straalt weer als vanouds. Het vernieuwde Duitse roevendak met strakke verticale banen NedZink NATUREL geeft de grande dame haar grandeur van weleer weer terug. De Zwaagse Zinkmeester Ridder Skins for Buildings tekende voor het meesterschap naar een stijlvol ontwerp van GGH Architecten uit Amsterdam.

Whitepaper: Het platte dak biedt uitzicht op morgen

Het gebruik van platte daken is een nog amper aangeboorde oplossing in de duurzame inrichting van onze wereldbol. Maar wanneer slim ontworpen, ontwikkeld, gerenoveerd en uitgevoerd, zijn daken vruchtbare grond voor een meer leefbare wereld. Een gezondere wereld. Voor mens, dier én milieu. Meer weten over de effecten van het groene leefdak? Lees het whitepaper!

Storax leverancier van afbouwmaterialen, óók voor daken

Met de recente toevoegingen van lichtkoepels en dakdoorvoeren wordt het assortiment van Storax steeds groter op het gebied van afbouwproducten voor daken. Het programma bestaat uit; dakluiken, lichtkoepels, ladders, veiligheids-railingen en dakdoorvoeren. De productmanagers voorzien u van het juiste advies voor ieder product. Storax is verdeler van het Bilco programma dakluiken. Bilco is wereldwijd een begrip als het gaat om veilige toegang tot daken.

Gorter® glazen dakluik biedt meer mogelijkheden

Meer daglicht in bedrijfspand of woning, gecombineerd met een veilige daktoegang? Het Gorter glazen dakluik biedt, naast een veilige daktoegang, een praktische ventilatie en veel natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte.

 
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.