Kan du ikke læse mailen? Klik her.
Mmmm kan du også mærke det? Foråret er på vej, og vi glæder os, måske mere end nogensinde før, til, at bøgen springer ud og græsplænerne pyntes med krokus og påskeliljer.

Når man siger forår, kan man ikke undgå at tænke "Uhhh hvor bliver det skønt med alle de mange helligdage"... Se med her og få et vildt påsketilbud!
Kør på påskeferie
Det her tilbud er af Kinderæg-lignende dimensioner. Du får nemlig hele tre ting:

1) Overnatning i 3 nætter
2) Parkering
3) Morgenmad


Du kan vælge imellem: Imperial Hotel, The Square og Copenhagen Island – alle 4-stjernede hoteller i København. Du kan læse lidt om de 3 hoteller længere nede i nyhedsbrevet.

Uanset hvilket hotel du vælger, er du i gåafstand til bunkevis af oplevelser, udendørs skønheder og gode restauranter (om så det er til takeaway eller ej).
Glæd dig til en påskeferie, hvor du har rigeligt med tid til at nå alt det, du vil, og tilmed også tid til blot at ligge på hotelværelset og nyde at være væk hjemmefra.


Pris pr. pers. for 3 nætter i delt dobbeltværelse.
Fra DKK 1.090,-
Det med småt
Kig efter "Påsketilbud" når du foretager din søgning. Tilbuddet gælder et begrænset antal parkeringspladser, og vi tager forbehold for udsolgte dage. Bemærk, det kan forekomme, at parkeringen ligger en kort gåtur fra selve hotellet. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller et allerede booket ophold.

Bemærk pt er der begrænsede muligheder på vores hoteller. Vi henviser til senest opdaterede COVID-19 restriktioner på forsiden af www.arp-hansen.dk.
Tradition møder fornyelse
Imperial Hotel ligger på hippe Vesterbro. Når du checker-in på rammes du med det samme af en retro varme og international atmosfære. Hotellet står i dag som et gennemrenoveret, klassisk designhotel.
Pris pr. pers. for 3 nætter i delt dobbeltværelse.
Fra DKK 1.090,-
Hotel på Rådhuspladsen
The Squares indretning er inspireret af The Big Apple, New York City. Både design, farver og udsmykningen er inspireret af æbler, den pulserende storby og det legende lys, du finder i New York. Alt dette er kombineret med en særlig ro, der får dig helt ned i gear og i feriestemning.
Pris pr. pers. for 3 nætter i delt dobbeltværelse.
Fra DKK 1.090,-
Hotel ved vandet
Copenhagen Island ligger lige ud til Københavns Kanaler. Bor du på et Superior-værelse eller en højere værelseskategori, så vil du kunne nyde udsigten til vandet fra værelset. Skulle du være en vinterbader (eller have én gemt i dig), så er der rig mulighed for at tage en dukkert i kanalen.
Pris pr. pers. for 3 nætter i delt dobbeltværelse.
Fra DKK 1.090,-
Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA, sikrer vi et trygt besøg på alle vores hoteller.
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group