Kom in de Oscar-stemming met kunstzinnige scènefoto's, bezoek de bijzondere tentoonstelling Spiegel van de ziel en leer hoe je digitaal een datum prikt
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 3, nu in de winkel!
Zin
Net als in de film…
Kunstzinnige scènefoto’s

Met deze foto’s van Andrea David kom je alvast in Oscar-stemming. Andrea reist de hele wereld over om iconische filmlocaties op een creatieve manier vast te leggen. In de afbeelding hierboven deed ze dat bij Downton Abbey en Babylon Berlin. Herken jij alle plekken?

Zin
Dit wc-hokje kun je het best kiezen
Hoe hangt jouw wc-rol?

Voor eens en voor altijd duidelijkheid: zo hoort een wc-rol te hangen. Welk toilethokje is het schoonst en meer weetjes over het kleinste kamertje.

Zin
Op zoek naar een nieuwe baan?
Naadloos netwerken

Zit je ineens zonder werk? Of overweeg je een nieuwe carrière? Netwerken is de manier om een nieuwe uitdaging te vinden. Welke netwerkmogelijkheden er zijn en hoe dat werkt, lees je hier.

Zin
Bezoek Singer Laren op 17 of 28 maart in stilte
Bijzondere tentoonstelling: Spiegel van de ziel. Toorop tot Mondriaan

Singer Laren biedt jou de mogelijkheid om de tentoonstelling Spiegel van de ziel. Toorop tot Mondriaan vóór openingstijd, dus in alle rust te bekijken. Het bezoek begint met een heerlijk ontbijt en na afloop ontvang je een wandelroute door het prachtige kunstenaarsdorp Laren.

Zin
8-daagse individuele excursiereis vanaf € 745 p.p.
Ontdek het échte Gambia

Ontspannen aan het strand én het boeiende binnenland van Gambia ervaren? Dat kan tijdens deze reis. De excursies (per fiets, boot en jeep) zijn inclusief! Een unieke combi van cultuur, natuur en strand.

Zin
Zin & SeniorWeb
Digitaal een datum prikken, handig!

Een datum prikken met familie of vrienden voor een uitje of etentje kan best veel tijd kosten. Verschillende data voorstellen, reacties van iedereen afwachten, een herinnering sturen... Het overzicht is vaak al snel zoek. Digitaal een datum prikken is makkelijk én overzichtelijk.

Zin
Superaanbieding
Laat je een jaar lang inspireren door Seasons

Onze collega's van Seasons hebben een mooie aanbieding: ontvang een handgemaakt, heerlijk zacht, merinowollen plaid van het merk Wolletjebol bij een jaarabonnement. Je ontvangt maar liefst 48% korting!

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer