Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405805
Recreatief.nl   Stoere mannen boeken
1 van deze stoere mannenweekendjes
Tips van de redactie
 

Escape-weekend op Nationaal Park de Veluwezoom

Zin in een spannend weekendje weg samen met uw vrienden? Kom dan naar de Veluwe en geniet van twee spannende escape-games! Weten jullie uit escaperoom 'de Kolenmijn' te ontsnappen en uit het bos tijdens een escapetocht door de Veluwezoom? Vervolgens genieten jullie van een verrukkelijk 3-gangen diner en een heerlijke nachtrust in een Finse chalet. Kom naar de Veluwe en ervaar dit leuke arrangement!
Geniet van een avontuurlijk weekendje weg!

 

Vriendenuitje op de Veluwe - Racen in F1 simulatoren

Ga de uitdaging aan en probeer uw vrienden te verslaan tijdens F1 Grand Prix racen in een race simulator! Op dit recreatiepark op de Veluwe bieden ze de meest moderne F1 Expercience van heel Nederland; de Racelounge! Daarnaast gaan jullie tijdens dit vriendenuitje een 2 uur durende E-chopper toer maken, langs een aantal mooie locaties op de Veluwe. Bovendien gaan jullie nog een uurtje bowlen in de sfeervolle bowlinggrot en ribs & wings eten.
Wordt u de nieuwe Max Verstappen?

Bourgondisch genieten in Maastricht - Met escape games en een rondvaart

Geniet met vrienden van een weekendje weg in een van de mooiste steden van Nederland! Ontdek de stad op een bijzondere manier tijdens een city challenge, geniet van een 3-gangen diner met een VR dinner game en maak een heerlijke rondvaart over de Maas! 's Avonds is er genoeg tijd over om de leukste kroegjes te verkennen. U gaat zich geen moment vervelen, er is namelijk genoeg te beleven in Maastricht!
Verken Maastricht met uw vrienden!

 

Super weekend voor mannen met 4x4 of quad challenge parcour & lasergamen

Beleef samen met uw vrienden een stoer mannenweekend op de Veluwe! Geniet van leuke activiteiten zoals lasergamen, een challenge parcour en een gemotoriseerde activiteit met keuze uit quad of 4x4 rijden!  Vervolgens gaan jullie een heerlijke burger eten en 2 uur lang onbeperkt genieten van drankjes! Overnachten doen jullie in een luxe hotel in het dorpje Hulshorst, op slechts 5 minuten afstand van het Veluwemeer. 
Geniet van 2 actieve dagen in Hulshorst!

Nieuw binnen gekomen
 

Mannenweekend op de Veluwe - Buggy rijden, tafelgrillen & nog veel meer!

Ontdek samen met uw vrienden de Veluwe tijdens een weekendje weg in Voorthuizen! Met de buggy komen jullie langs mooie plekjes in de omgeving. Daarnaast gaan jullie nog een uurtje bowlen, genieten van een heerlijke lunch en om de dag af te sluiten lekker tafelgrillen! Overnachten doen jullie met z'n alle in een van de comfortabele lodges op een gezellig recreatiepark. 
Beleef een onvergetelijke tijd op de Veluwe!

 

24-uurs Mannenweekend op de Veluwe - Botte bijlwerpen, escapetour en darttoernooi

Ga de strijd aan met uw vrienden tijdens een stoer mannenweekend op de Veluwe! Op het programma staat een spannende escapetocht, wedstrijd botte bijlwerpen en om de dag leuk af te sluiten, een gezellige pubquiz! Daarnaast genieten jullie van een heerlijk dinerbuffet en een weekend vol avontuur en competitie. Kom naar de Veluwe voor een heerlijk weekendje weg met de mannen!
Versla uw vrienden tijdens leuke activiteiten!

Afmelden

https://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/eyYFXRnIN8hmU5QkyeQTzTZR9WiyooSOEJDEmuZi/