Hoe houd je je als ouder staande in de explosieve wereld van de opvoeding? Hoe buig je het lastige gedrag van je kinderen om naar een nieuwe mogelijkheid? Hoe stop je met het onhaalbare, doodvermoeiende streven de perfecte ouder te moeten zijn? 

In een inspirerend, theatraal en vooral leerzaam webinar duik je samen met Berthold Gunster twee uur in de wereld van het omdenken. Ontdek stap voor stap hoe je een relaxtere en vooral leukere ouder kunt worden. 

  • Dinsdag 7 juli 
  • 20:30 tot 22:30 uur 
  • € 25,- inclusief e-book 
Koop nu hier voor 25 euro een kaartje voor het webinar (inclusief e-book!). Doe dat vlug, want het aantal plaatsen is beperkt. Trek een zak borrelnootjes open, schenk een gin-tonic in en grijp je partner bij de lurven voor een online wervelwind vol theorie, voorbeelden en persoonlijke verhalen. 

Praktische zaken 

Maar hoe werkt dat precies, een webinar? Wat kan ik verwachten? Geen paniek! Hieronder vind je het antwoord op (bijna) al je vragen. 

Wanneer? 

Het webinar vindt plaats op dinsdag 7 juli van 20:30 tot 22:30 uur. Het is volledig online te volgen dus je hoeft lekker de deur niet uit; oppas regelen is niet nodig. Halverwege hebben we een pauze ingelast. 

Hoe kom ik aan een kaartje? 

Een kaartje kost 25 euro en kun je hier aanschaffen. Uiteraard kun je met je hele huishouden achter één computer kruipen om samen het webinar te bekijken. 

Waar? 

Na het aanschaffen van een kaartje, ontvang je een mail met een bevestiging van je bestelling. Een dag van tevoren ontvang je de link naar het webinar via het door jou opgegeven e-mailadres. Vanaf 20:20 uur kun je daar inloggen door het invoeren van je naam en e-mailadres. We starten stipt om 20:30 uur. 

Hoe werkt het? 

Je bent zelf niet in beeld, dus het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met een stabiele internetverbinding. Het belangrijkste is dat je een browser gebruikt die geüpdatet is naar de laatste versie. We adviseren Google Chrome. Tijdens het webinar is het mogelijk om via de chat in tekst te reageren op wat je ziet en hoort. Maar wij zien en horen jou dus niet. Teenslippers en onesies zijn dus geen enkel probleem. 

Wat als er iets mis gaat? 

We doen er aan onze kant uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat alles technisch vlekkeloos verloopt. Maar zoals verwacht loopt alles anders, dus er zullen zich altijd problemen voordoen. Dat is helemaal niet erg. In het webinar vind je een knop ‘Opnieuw aansluiten’. Als de verbinding niet goed is, kun je daar op klikken en maak je opnieuw verbinding. Loopt het nou echt helemaal in de soep, geen paniek. Voor alle deelnemers geldt dat het hele webinar na afloop nog 1 week terug te kijken in via YouTube. In alle rust. Zonder stress. Met een pauzeknop. 

Is dit jullie theatershow maar dan online? 

Als je onze vorige voorstelling Lastige kinderen? Heb jij even geluk! of onze nieuwe voorstelling Zoals verwacht loopt alles anders hebt gezien, dan zul je onderdelen, voorbeelden of verhalen herkennen. Maar speciaal voor dit webinar hebben we de inhoud van beide voorstellingen gemixt, verbeterd én nieuw materiaal ontwikkeld. 

Was dat alles? 

Nee! Na afloop krijg je ook nog het e-book Omdenken in opvoeding opgestuurd. Een klein boekje bomvol tips over hoe je kunt omdenken in de opvoeding. Maar dat had je uit de titel waarschijnlijk wel begrepen. En dat was wel alles. Heb je nog vragen? Mail naar contact@omdenken.nl en we helpen je verder. 

Kaartjes
(die foto bovenaan is trouwens pre-corona gemaakt. Maar dat begreep je vast al wel 🙂)
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book