Spil på alle dine strenge

Stor gallakoncert 20. august

NY KONCERT NETOP SAT I SALG! 4 dirigenter og 10 solister i et musikalsk stjerneridt gennem operahits og orkesterperler.

Gallakoncert: Klassiske højdepunkter og unge stjerner

Torsdag 20. august kl. 19.30
Symfonisk Sal

Her inden sommeren og ferien for alvor er over os, er vi glade for at kunne annoncere en ny og storslået gallakoncert, som opvejning for de mange coronaaflyste koncerter og som kulmination på den tilbagevenden, der begyndte med de streamede Fønikskoncerter.

Der er tale om en helt enestående mulighed for at opleve toppen af ungt dansk talent - hele 4 dirigenter og 10 solister - i fuldt flor. Programmet byder på en fortryllende blanding af de mest elskede operaarier og solistkoncerter – godt krydret med symfoniske kraftudladninger.

Dirigenter:
Christian Kluxen, Magnus Larsson, Eva Ollikainen og Christian Øland.

Solister:
Helene Blum, Christoffer Brodersen, Harald Haugaard, Alva Holm, Frederikke Kampmann, Brit-Tone Müllertz, Gustav Piekut, Jonathan Swensen, Jens Søndergaard og Magnus Vigilius.

Værker:
Musik af Nielsen, Puccini, Mozart, Brahms, Bizet, Tjajkovskij, Massenet, Strauss og et par overraskelser.

Det er ganske enestående at kunne samle så mange af Danmarks unge stjerner under samme tag. De har normalt travlt med at passe deres hurtigt voksende internationale karrierer, og koncerten har da også til formål - udover at præsentere et fantastisk musikalsk program - at støtte de solister og dirigenter, hvis levebrød har været påvirket af Coronanedlukningen. 

Køb billet til gallakoncerten

FØNIKSKONCERTER

Serien på de fem Fønikskoncerter, som vi streamede hver fredag i uge 21-25, er nu tilgængelig i sin helhed på vores hjemmeside.

Kom helt tæt på de vidt forskellige ensembler i orkestret og nyd den gradvise opjustering af musikerantallet til godt halv orkesterstørrelse. Nielsen, Bach, Beethoven, Haydn, Mozart og Mendelssohn er blandt komponisterne på programmet.

Med spillelængder på op til 90 minutter per koncert, er der garanteret masser af god klassisk underholdning til sommerferien.

(Gen)se alle Fønikskoncerterne

MIDLERTIDIGT UDSOLGTE KONCERTER

De anbefalede hensyn til afstand i koncertsalen pga. Covid-19 (Corona) virus betyder, at enkelte koncerter i sæson 20/21 allerede melder udsolgt. Det er dog kun midlertidigt og skyldes loftet på max. 500 deltagere i salen. Publikums og musikernes helbred har førsteprioritet for os, men vi er konstant dialog med sundhedsmyndighederne og de kommunale aktører og forventer derfor også at kunne åbne for yderligere billetsalg til de berørte koncerter på den anden side af sommerferien.

Vi holder øje med situationen – og I kan holde øje med vores hjemmeside, nyhedsbrev og Facebookside, hvor vi naturligvis melder ud, hvis og når der er ændringer som følge af de officielle retningslinjer.

De midlertidigt udsolgte koncerter er:
Alverdens riger og lande | 17. september
Hjertets juveler | 1. oktober
Et øjebliks lykke | 29. oktober
Hvide fugle på sort himmel | 12. november
Skæbne og menneske | 10. december

Midlertidigt udsolgte koncerter
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2020 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.