‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Onsdag 27. november 2019
Info
 
 
Finansvirksomhedernes omdømme blandt de ansatte

FinansWatch har i samarbejde med Wilke gennemført en stor måling og analyse af finansvirksomhedernes image blandt de ansatte i finanssektoren.

25 pengeinstitutter, 10 pensionsselskaber, 10 forsikringsselskaber, fire realkreditinstitutter og fire datacentraler indgår i undersøgelsen. De måles på de finansansattes overordnede opfattelse af virksomhederne som arbejdspladser og derudover på otte imageudsagn. Få blandt andet svar på hvor de finansansatte har det bedste indtryk af ledelsen, lønvilkår og karrieremuligheder.

Resultaterne er samlet i rapporten Medarbejderimage 2019, hvor du også kan se, hvad de finansansatte lægger vægt på, når de vælger arbejdsplads, hvordan finansvirksomhederne arbejder med at tiltrække og fastholde medarbejdere, de finansansattes holdning til bæredygtighed og meget andet.
Vil du købe rapporten, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 7171 7436 eller send en email til finanswatch@infowatch.dk

Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight. Læs mere om FW Insight her.