Nyt
fra KL
   
Hej Do
KL-nyheder

23.04.21 07:48
Stor ros til kommunernes integrationsindsats i ny kortlægning

En ny kortlægning af kommunernes integrationsindsatser viser, at kommunerne bruger de indsatser, der virker. Kortlægningen peger også på, at mange ikke-vestlige ledige har flere forhindringer på vej til job end blot ledighed.

Læs mere

23.04.21 07:20
Debatindlæg: En reform af plejefamilieområdet bør bygge på nærhed og lokalkendskab

Regeringens børneudspil rummer meget godt, men der er også en række tiltag til centralisering af familieplejeområdet, som godt kan bekymre, skriver Ulrik Wilbek i et debatindlæg.

Læs mere

22.04.21 13:54
Ny tilgang til kvalitetsarbejde i sundhedsvæsenet udfaser Den Danske Kvalitetsmodel

Regeringen, Danske Regioner og Kommunernes Landsforening er blevet enige om at udfase Den Danske Kvalitetsmodel i sundhedsvæsenet, når de sidste akkrediteringer i praksissektoren er gennemført i 2022. Det betyder, at Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet lukker medio i 2022 for at give plads til en ny retning på kvalitetsområdet med større fokus på datadrevet udvikling og fagligt samarbejde, som har været efterspurgt i de senere år.

Læs mere

integration

23.04.21 09:12
Ny dato for Integrationstræf 21 – sæt kryds i kalenderen

Styrelsen for International Rekruttering og Integration og KL holder Integrationstræf 21 den 8. november. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Læs mere

børn og unge

22.04.21 15:32
KL's netværk for konsulenter på børne- og ungeområdet stiller skarpt på kommunalvalget

På næste møde i KL’s netværk for konsulenter den 2. juni 2021 bliver der sat fokus på det kommende kommunalvalg og konsulentens rolle og opgaver i forbindelse med valget. På mødet vil der være spændende oplæg, og deltagerne vil blive inviteret til at drøfte cases og dilemmaer om konsulentens rolle, når der skal vælges ny kommunalbestyrelse.

Læs mere

digitalisering og teknologi

22.04.21 13:52
Derfor bør du overveje at tilmelde dig KL’s Masterclass om anskaffelser af it

Specialkonsulent i KL, Dan Bjørneboe underviser på KL’s kommende masterclass om anskaffelser af it. Han understreger kompleksiteten omkring it-anskaffelser og hvilke ting du skal være opmærksom på.

Læs mere

Mvh. KL
Abonnement
Rediger profil og nyhedsbrev
i
i
Ønsker du at afmelde abonnementet
Så gå til din abonnementsoversigt her,hvor du kan ændre dine abonnementer


Har du yderligere spørgsmål?
Kontakt netredaktionen@kl.dk