Beste   Heer   0,

Heeft u storm Ciara, Dennis en Ellen zonder schade overleefd? Helaas blijft het voorlopig nog wel vies weer, maar daar hebben wij de perfecte oplossing voor: Kom gezellig naar het theater!
Daar zit u lekker droog en warm en kunt u genieten van de leukste voorstellingen.

EXTRA BIJGEBOEKT!

WAUW! Wegens het uitverkopen van 3 grote zalen, is Najib Amhali nu nog eens bijgeboekt! Daarnaast gaat de kaartverkoop voor Brandweerman Sam ook hard, dus is hier ook een extra middagvoorstelling bijgeboekt. Grijp snel uw kans!

Najib Amhali - Waar was ik?
De nieuwe show van Najib bevat veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langskomen, en waarbij u zich na afloop wellicht afvraagt: 'Waar was ik?'

Dinsdag 12 mei om 20.15 uur.


Brandweerman Sam Live! (2+) - Het Grote Kampeeravontuur

De bekende kinderheld Brandweerman Sam beleeft, vergezeld door zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een nieuw en spannend avontuur. Een gezellige theatermiddag op Hemelvaartsdag!

Donderdag 21 mei om 16.00 uur.

Wervelende shows

Tour de Legend - Thomas Dekker
Als iemand weet hoe het voelt om tegen de wind in te fietsen, dan is het Thomas Dekker wel! In zijn theatershow gaat de voormalige topwielrenner in gesprek met prestatiecoach Joost Leenders.Thomas  wordt door Joost aan de tand gevoeld over zijn periode als wielrenner. Een periode van extremen, succes, falen en continu balanceren op de rand. Hoe ver gaan we voor de prestatie? 

Woensdag 4 maart om 20.15 uur.


Het Oog van de Storm - Anne Wil Blankers, Hans Croiset en Johanna ter Steege

Een topcast speelt ‘Het Oog van de Storm’ van het Franse wonderkind Florian Zeller, een van de meest gespeelde toneelauteurs van dit moment en bekend van 'De Vader' en 'De Waarheid'. 

Zaterdag 28 maart om 20.15 uur.

Kom uitrazen bij SAMCITY

Ken jij SAMCITY al? Kom daar snel met vrienden en vriendinnen een escaperoom spelen bij en ontvang 25% korting op Smartlappen Karaoke of Verliefd op Ibiza de Musical! Redden jullie het binnen het uur? Ga snel de uitdaging aan! Reserveren voor de escaperoom kan hier.

Smartlappen Karaoke - Live Show
Zing onder het genot van een biertje en onder begeleiding van de briljante Smartlappen Karaoke Live Band de grootste Nederlandse hits mee. Beleef een super gezellige avond met uw hele vriendengroep!

Zaterdag 28 maart om 20.30 uur.


Verliefd op Ibiza - De Musical
Dé feelgoodmusical over het eiland waar de zon altijd schijnt en de hormonen gierend in het rond stuiteren. 

Woensdag 15 april om 20.15 uur.


Vriendelijke groeten,
Wiep Jonk