Spil på alle dine strenge

Gribende gigantiske "Gurrelieder"

Vi tæller knap 300 musikere, når vi sammen med Aalborg Symfoniorkester, Det Jyske Musikkonservatorium, 6 solister og 3 kor tager den musikalske rejse til Gurre slot - i følgeskab med Arnold Schönberg og J.P. Jacobsen. Ruten går via Musikkens Hus i Aalborg på fredag og Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus om lørdagen.

Gribende gigantisk • 19.-20. jan. • Aalborg & Aarhus

Det er ikke nogen tilfældighed, at vi har kaldt opførelsen af Gurrelieder for "Gribende gigantisk". Arnold Schönbergs medrivende og kompromisløse musikalske iscenesættelse af J.P. Jacobsens digtsamling om kong Valdemar, hans kærlighed til Tove og slottet ved Gurre er af et sådan format, at der skal hele to landsdelsorkestre til at løfte opgaven. Det bliver bogstavligt talt årets største koncert.

>> Klik her for at downloade koncertprogrammet allerede nu (pdf)

NB! Koncerten lørdag er udsolgt i Aarhus, men der er stadig billetter til fredagskoncerten i Aalborg.
 

Køb billet til Aalborg
Læs mere

Turen går til Gurre

Forbered din rejse til Gurre, når Peer Kjær Andersen dykker ned i historien om Gurre slot, Valdemar Atterdag og de musikalske forlæg, som fortællingerne om slottet og dets beboere har affødt.

Læs mere

Premiere på La Traviata

De næste par uger spiller vi ikke i Symfonisk Sal, da vi sammen med Den Jyske Opera er i fuld gang med at forberede os til premieren på La Traviata, som man kan opleve i Musikhusets Store Sal, 1.-10. februar.

Lange balkjoler kan nydes i stort anlagte scener med overdådige fester og en perlerække af smukke arier og kor. Berømt er den sprudlende drikkevise "Brindisi" og arien "Di provenza del mar", kendt på dansk som ”Kom hjem, kom hjem”. Husk lommetørklædet til historien om den smukke og karismatiske prostituerede, Violetta, der står over for et skelsættende valg; penge eller kærlighed? Violetta vælger kærligheden og sin unge beundrer, Alfredo, men beslutningen viser sig at få frygtelige konsekvenser…

Læs mere
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2018 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.