Ugens udvalgte fra kør-selv-ferier

Har du set, at vi har indgået samarbejde med Risskov Bilferie og nu kan tilbyde dig over 850 forskellige hoteller i Danmark - og resten af Europa?

Risskov Bilferie har fleksible hotelpakker, som f.eks. indeholder morgenmad, dejlige middage, drikkevarer, wellness, cykelleje og parkering. Vi har samlet ugens udvalgte til dig, men du kan også se hele udvalget ved at klikke her.
4★ Marselis Hotel Aarhus: 3-4 dage inkl. morgenbuffet, 3-retters menu, kaffe og kafe samt velkomstdrink
Hotellet er beliggende midt i den smukke danske natur, som byder på et væld af udendørs aktiviteter. I skoven er der mulighed for en dejlig gå- eller løbetur, samt et besøg i Dyrehaven. Marselisborg Slot og Mindeparken er kun få minutter væk. Her er der rig mulighed for at nyde de flotte haver og forskellige springvand.
3-4 dage fra
1.279 kr.
SPAR OP TIL
523 kr.
Gram Slotskro: 3 dage inkl. morgenbuffet, 2-retters middage, kaffe/ te og sød overraskelse
Gram Slotskro ligger i naturskønne omgivelser i Gram, lige ved byens imponerende slot og med kort afstand til centrum. Her er der lagt op til et skønt kroophold i hjertet af Sønderjylland, på en smuk og sjælfuld kro, hvor både maden, atmosfæren og omgivelserne er i højsædet. Placeringen midt i Sønderjylland giver Jer alletiders muligheder for, at tage ud og udforske nogle af regionens mange steder, byer og seværdigheder, og med et hyggeligt værelse på Gram Slotskro, har I altid en dejlig og behagelig base at vende hjem til, efter dagens eventyr.
3 dage fra
899 kr.
SPAR OP TIL
631 kr.
4★ Montra Odder Parkhotel: 3-8 dage inkl. morgenbuffet, 2-retters middage/buffet samt gratis kaffe/te på værelset
Det 4-stjernede Montra Odder Parkhotel byder velkommen til varme omgivelser med en eksklusiv og atmosfærefyldt indretning og en dejlig beliggenhed i kort afstand til både skov og strand. I hotellets restaurant får I dansk mad med et strejf af Sydeuropa. Alt er hjemmelavet af gode friske råvarer. Menuen i restauranten skifter hver måned og afhænger af årstidens råvarer.
3-8 dage fra
799 kr.
SPAR OP TIL
2.371 kr.
St. Binderup Kro: 3-4 dage inkl. morgenbuffet, 2-retters menuer, kaffe og kage samt velkomstdrink
St. Binderup Kro blev i året 1871 indrettet i de nuværende bygninger, hvor der tillige var bageri og købmandshandel, men kroens historie går helt tilbage til år 1617 og i 1749 tildelte Kong Frederik V kroen kgl. privilegium. I dag er kroen efter nænsom, men gennemgribende om- og tilbygning, en af Danmarks mest autentiske kroer med en hyggelig stemning.
3-4 dage fra
699 kr.-
SPAR OP TIL
449 kr.
Kaløvig Badehotel: 3 dage inkl. morgenmad og 2-retters middage
Kaløvig Badehotel og Brasserie ligger skønt på bådhavnen lige ud til Aarhusbugten, i smørhullet mellem Aarhus og Mols Bjerge. Her venter en uforglemmelig ferie med udsøgt mad, fredelig idyl og spændende oplevelser i et hyggeligt og maritimt miljø. Hotellet ligger bare ca. 15 km. fra Aarhus centrum og ca. 20 km. fra Nationalpark Mols Bjerge, og tilbyder således et ganske fremragende udgangspunkt for såvel byture som naturoplevelser. I bugten findes både marsvin og sæler, og i de senere år har man endda spottet delfiner, som svømmer rundt og hygger sig.
3 dage fra
879 kr.
SPAR OP TIL
273 kr.
4★ Hotel Europa Aabenraa: 3 dage inkl. morgenmad, 2- og 3- retters middag samt kaffe og kage
Hotel Europa Aabenraa har en central placering i Aabenraa, tæt på fjorden, forretninger og aktiviteter. Her er lagt op til et dejligt ophold med god mad, skøn natur og masser af hygge i moderne rammer. Hotellets gode beliggenhed gør det til et skønt udgangspunkt for de mange seværdigheder i Sønderjylland.
3 dage fra
1.279 kr.
SPAR OP TIL
171 kr.
4★ Storebælt Sinatur Hotel: 3-4 dage inkl. morgenbuffet og 2-retters middage
Storebælt Sinatur Hotel ligger i Nyborg 1,5 km fra centrum, smukt og ganske få meter fra strandkanten. Nærheden til Storebælt giver et fantastisk lys indendørs og masser af mulighed for at bevæge sig ud i det fri, når trangen til frisk luft melder sig. Nyd de kulinariske oplevelser i vores restaurant, der naturligvis har panoramaudsigt over bæltet. Yderligere ligger Nyborg badeland lige over for hotellet og Sankt Knuds Golfklub under 10 minutters kørsel fra hotellet.
3-4 dage fra
1.179 kr.
SPAR OP TIL
768 kr.
Kobæk Strand: 3-4 dage inkl. morgenmad, 2-retters middage samt aftenkaffe med kage
Det dejlige Kobæk Strand har sin egen private sandstrand helt ned til Storebælt. Samtidig har hotellet også en rigtig god placering i Sydvestsjælland, og der er ikke langt til centrale byer som Skælskør og Korsør. Kobæk Strand er et rigtigt dejligt sted som egner sig godt til familier eller bare til en miniferie for at komme lidt væk fra storbyen og ud i den friske luft.
3-4 dage fra
779 kr.
SPAR OP TIL
878 kr.
5★ Hotel Skt. Petri: 3-4 dage inkl. morgenmad, menu i DADA-stil og fri entré til fitness
Book den ultimative 5-stjernede luksusoplevelse med valetparkering, room service, gratis wellness, udsøgte smagsoplevelser og lækre værelser på allerhøjeste komfortniveau. Bo midt imellem alle Københavns spændende muligheder, med gåafstand til det meste, og lad jer opvarte fra check ind til check ud. Velkommen til Hotel Skt. Petri!
3-4 dage fra
1.879 kr.
SPAR OP TIL
1.491 kr.
4★ Bandholm Hotel: 3-4 dage inkl. morgenmad, 3-retters middage, bobler til maden samt kaffe og kage ved ankomst
Det 4-stjernede Bandholm Hotel ligger på nordkysten af Lolland og blev bygget i 1886. Hotellet har vundet flere forskellige priser blandt andet den prestigefyldte Luxury Travel Guide's European Luxury Hotel and Restaurant of The Year 2018 Award.
3-4 dage fra
1.079 kr.
SPAR OP TIL
1.961 kr.
Hotel Nørre Vinkel: 3 dage inkl. morgenbuffet samt 3- og 2-retters sæsonmenu
Her er naturen den nærmeste nabo, og Hotel Nørre Vinkel lover fred og afslapning i stor stil med en skøn udsigt ud til Lemvig. Nyd de friske vinde fra fjorden og den dejlige natur, som næsten bliver et med det dejlige hotel, der med sin gode betjening og fine indretning får en til at føle sig mere end hjemme i det vestjyske.
3 dage fra
899 kr.
SPAR OP TIL
789 kr.
City Hotel Odense: 3-4 dage inkl. morgenmad, 2-retters menu, et glas vin samt kaffe og te
City Hotel Odense har en central beliggenhed i Odense, direkte ved den gamle bydel, som også kaldes H.C. Andersen-kvarteret. Her har I en herlig base for en miniferie med god mad, spændende udflugter og masser af eventyrlige oplevelser i H.C. Andersens fødeby.
3-4 dage fra
959 kr.
SPAR OP TIL
548 kr.
FØLG OS PÅ:
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Sweetdeals nyhedsbrev.
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbreve fra Sweetdeal fremover, kan du framelde ved at klikke her Afmeld nyhedsbrev.
Denne mail kan ikke besvares. Ønsker du at skrive til os, kan du gøre det på adressen kundeservice@sweetdeal.dk
Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte deals, prisændringer samt fejl i links.
Formidlet af Sweetdeal, Frederiksholms Kanal 4B, 1220 København K. CVR 40066284
For spørgsmål kontakt vores kundeservice på tlf: 8282 0004.