21 mei 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
image
Hema en Wehkamp kondigen samenwerking aan
De Hema en Wehkamp gaan vanaf vandaag met elkaar samenwerken om het online kanaal voor non-food producten in Nederland verder te ontwikkelen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nu inschrijven op story expeditions 2019
Na vier succesvolle edities organiseert creative agency Lemon Scented Tea dit jaar weer de Story Expeditions, in samenwerking met Marketingtribune. Tijdens de expedities discussiëren topmarketeers, ondernemers en creatieven over actuele thema’s.
lees verder
twitter facebook linkedin
Doe mee aan het Grote Content Marketing Onderzoek en maak kans op topboeken!
[advertorial] Het grootste en jaarlijks terugkerende onderzoek naar contentmarketing in Nederland en België is gestart. Met vragen over de branding van contentmarketing, het niveau van de benodigde vaardigheden en organisatorische uitdagingen. Wat zijn volgens jou de trends en ontwikkelingen. Contentmarketing is volwassen, maar aan concrete cijfers ontbreekt het nog. Jouw inzichten kunnen hierbij helpen!
image
Crystal Clear: vrouw, vertrouw op je smaak
Frisdrankmerk Crystal Clear lanceert een nieuwe merkcampagne genaamd 'Vertrouw op jouw smaak'. In de campagne worden vrouwen aangemoedigd te vertrouwen op hun eigen smaak en daar moeten de vijftien smaken van het merk op aansluiten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Malibu Games: 32 influencers gaan strijd met elkaar aan
Malibu wil het meest besproken drankmerk van deze zomer worden en lanceert daarom de Malibu Games. De wereldwijde campagne bestaat een groot event en brengt 32 influencers uit negen verschillende landen samen die de strijd met elkaar aangaan.
lees verder
twitter facebook linkedin
Factsnapp: concepttest voor een paar tientjes, resultaat binnen 1 uur!
[advertorial] Met Factsnapp zet je gemakkelijk jouw concepttest uit onder ons representatieve consumentenpanel. Test je advertentie, commercial of pay-off en ontvang binnen 1 uur eindresultaten. Al vanaf 59 euro. Voer zelf je vragenlijst en upload je advertentie. Kies je doelgroep en deadline en je ziet direct de prijs. Na opstarten stromen de resultaten real time binnen en binnen 1 uur heb je al eindresultaten.
image
Politieke partijen pompen vier ton in Facebook en Instagram
Nederlandse politieke partijen hebben de afgelopen weken 400.000 euro gestopt in advertising op Facebook en Instagram. Social media moeten hier sinds kort transparant over zijn. De SP gaf veruit het meeste geld uit.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nieuw magazine De Liefde: 'Vraagstukken liefde heel relevant'
Vandaag, dinsdag 21 mei, lanceert uitgeverij Credits Media De Liefde. Een nieuw blad over liefde en relaties. De missie van De Liefde is lezers informatie en inspiratie bieden zodat ze meer uit hun liefdesrelatie kunnen halen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ons koopgedrag en het klimaat
[advertorial] In hoeverre is de NL consument zich bewust van de klimaatverandering? Motivaction deed er onderzoek naar. In deze whitepaper lees je alle resultaten. Is de consument bereid om zijn of haar aankoopgedrag aan te passen? En wat betekent dit concreet voor de fabrikant en retailers?
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.