Heijmans zet volgende stap naar emissieloze bouwplaats
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Strak levelresultaat dankzij Smartmotion
Van Werven werkt met TdB Combi-Leveller
Van Werven ruilde een oudere en eenvoudigere leveller in voor een nieuwe TdB Combi-Leveller. Aan machinist Mark Boer de eer om er het maximale uit te halen in combinatie met z’n Volvo L70F. BouwMachines ziet hem aan het werk bij het nivelleren in een fabriekshal in Lelystad.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Machinist Grondverzet in 1 jr
Help uw medewerkers ontwikkelen tot gekwalificeerde machinisten. Na de branche erkende opleiding van SOMA Bedrijfsopleidingen zijn uw medewerkers binnen 1 jr volwaardige machinisten. Dagelijks inzetbaar, opleiding op zaterdag en kunnen het geleerde direct in de praktijk toepassen
Heijmans zet volgende stap naar emissieloze bouwplaats
Heijmans neemt een duurzame energievoorziening in gebruik om groot materieel te voorzien van elektriciteit. De verbrandingsmotor waarmee wordt gewerkt, draait op biogas dat wordt gewonnen uit slib afkomstig van lokale rioolwaterzuiveringen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
GIANT G2200E: 5 JAAR GARANTIE
Profiteer nu van de tijdelijke jubileumactie op de elektrische GIANT G2200E en G2200E X-TRA: 0% rente bij financiering, 5 jaar garantie en daarnaast fiscale voordelen vanwege subsidie. Elektrisch werken zonder uitstoot is voor iedereen bereikbaar!
Vink Machinery spaart veel ritten uit met nieuwe Mercedes-Benz Actros
Vink Machinery verving hun Mercedes-Benz Antos voor de gelimiteerde Actros Edition 2 om meerdere en zwaardere machines te kunnen transporteren. De multifunctionele semi-dieplader bevat 3 hydraulisch gestuurde assen.
Lees verder >
Gratis online magazine ‘Werken met slimme machines’
Bouwmaterieel wordt steeds geavanceerder. Digitale ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.
Lees verder >
Partnernieuws
IJslands dragracecircuit krijgt strak nieuw wegdek met SmoothRide
Bílaklúbbur Akureyrar, is een van de oudste autoraceclubs van IJsland, in de stad Akureyri gelegen in het noorden. De autoclub bestaat al bijna 50 jaar, is een belangrijk onderdeel van de landelijke raceagenda geworden en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.
Lees verder >
Innovaties TKD
NIEUW Online Magazine:
Innovaties TKD 2021
De sector innoveert volop! Vind het laatste TKD nieuws in ons nieuwe online magazine en lees alles over de innovaties die exposanten hadden willen tonen op de TKD 2021.
  • Kubota: mini op LPG
  • Elektrische Hyundai
  • JCB gelooft in stage V
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright