Strandvakantie St. Pete Beach
Droom je van eindeloze stranddagen, wuivende palmbomen en het ultieme vakantiegevoel? Zoek dan niet verder! St. Pete Beach in Florida is jouw perfecte bestemming voor een onvergetelijke strandvakantie.

Ontdek in deze nieuwsbrief onze strandvakantie St. Pete Beach!
Bekijk deze reis hier!
Verblijf in stijl & luxe: Onze hotel aanbevelingen
Foto 1 - The Don CeSar: Dit iconische roze paleis, bekend als het kasteel aan het strand, biedt luxe accommodaties, eersteklas voorzieningen en adembenemende uitzichten over de Golf van Mexico. Laat je verwennen in de spa, geniet van culinaire hoogstandjes in de restaurants en ontspan aan het zwembad of op het privéstrand.

Foto 2-  Bellwether Beach Resort: Ervaar de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur in het Bellwether Beach Resort. De kamers bieden een spectaculair uitzicht op zee en het resort beschikt over een verwarmd zwembad, directe toegang tot het strand en diverse eetgelegenheden. De ideale uitvalsbasis voor jouw strandavonturen!

Foto 3 - Barefoot Beach Club: Zoek je een intiemere sfeer? Dan is de Barefoot Beach Club de plek voor jou. Geniet van comfortabele kamers met keukenfaciliteiten direct aan het prachtige strand. De relaxte sfeer en vriendelijke service zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt.
Tip van ons: Bezoek deze locaties!
John’s Pass Village
Breng tijdens je verblijf in St. Pete Beach zeker een bezoekje aan John’s Pass Village. De oude houten hutjes met tinnen daken van deze voormalige piratennederzetting zijn omgetoverd tot gezellige winkels, restaurants en cafés. Vanuit de John’s Pass Village vertrekken ook vele soorten boottochten. Denk hierbij aan dolfijnencruises, piratentours of een boottocht tijdens de zonsondergang.
Downtown Tampa
Slechts 40 minuten rijden van St. Pete Beach biedt Downtown Tampa een bruisende mix van cultuur, lokale restaurants en entertainment. Bezoek Sparkman Wharf, ontdek de geschiedenis in het Tampa Bay History Center, of geniet van de levendige sfeer langs de Riverwalk.
Boek jouw droomvakantie nu!
Met Doets Reizen ben je verzekerd van een zorgeloze vakantie waarbij luxe, avontuur en ontspanning centraal staan. Zoals je van ons gewend bent zetten wij jou altijd op de eerste rij, bezoek onze website hier voor meer informatie en om jouw droomvakantie te boeken.
Bekijk & boek deze reis hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.