Wat er gebeurt met niet opgehaalde prijzen van de Oudejaarsloterij
Naar de AVROTROS site29/12/2019  Bekijk de online versie
.
Vrijwel iedereen krijgt volgend jaar meer te besteden door lastenverlichting en wijzigingen in wet- en regelgeving. Althans, zo luiden de prognoses op papier. Maar is het genoeg om de scepsis te doen verdwijnen? Je leest het verderop in deze nieuwsbrief. Ook lees je wat er gebeurt met niet opgehaalde prijzen van de Oudejaarsloterij. Verder een overzicht van onze beste verhalen van de afgelopen week.
Uitgelicht
pabo
 
Strenge toelatingseisen voor pabo leidde tot groter lerarentekort
Het huidige lerarentekort is voor een groot deel te wijten aan de strengere toelatingseisen voor de pabo. En daar was voor gewaarschuwd. "Ik denk dat iedereen met een klein beetje verstand dat had kunnen zien aankomen", zegt pabo-directeur Emile van Velsen. 
Lees hier wat er veranderde op de pabo
 
vechthond
 
9 maanden geleden wilde niemand zorgen voor 'vechthond' Spikey
Spikey (6) is een Staffordshire Bull Terrier. Bijna een jaar zat hij in het asiel, niemand wilde hem adopteren omdat hij te oud en te agressief was. Het is het lot van veel 'hoog-risico honden'. "Mensen vallen voor de schattige koppies van puppy's, maar hebben geen idee waar ze aan beginnen."
Lees hier hoe het afliep met Spikey
 
VVD
 
VVD blijft de grootste, maar ziet winst van 2019 in rook opgaan
Met 27 zetels sluit VVD het jaar af als grootste partij van Nederland. Toch is er reden voor onrust bij de partij, wanneer de jaarbalans van de peilingen van EenVandaag en Ipsos wordt opgemaakt.
Lees hier de hele uitslag
Volg EenVandaag ook via:
FacebookTwitterInstagramYoutubeWhatsApp
Nieuwsbrief doorsturen     Aanmelden nieuwsbrief     Wijzig je e-mailadres     Afmelden nieuwsbrief

Privacy statement