En: win tickets voor festival Wonderfeel (17 juli!) | waarom je elke dag tomaat moet eten | dit boek lees je in één keer uit
Zin Magazine 8

Zin Magazine 8

Bestel 'm hier zonder verzendkosten
Zin
Lang leve de polkadot
De uitstipte wereld van Yayoi Kusama

Avant-garde beeldhouwer, schilder en romanschrijver... De Japanse Yayoi Kusama (1929) wordt beschouwd als een van de meest originele beeldend kunstenaars in haar land. Haar werk is een mix van verschillende soorten kunst, zoals collages, schilderijen, sculpturen, performancekunst en omgevingsinstallaties. Herkenbaar is het zeker, door de altijd aanwezige polkadots.

Zin
Klassiek in het groen (+ winactie)
Beleef het op festival Wonderfeel

Van 15 t/m 17 juli vindt op buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland de achtste editie plaats van Wonderfeel. Op het populaire festival kun je drie dagen lang, slenterend van podium naar podium, genieten van prachtige klassieke muziek door (inter)nationale topmusici, van dans en poëzie, van elkaar, van hapjes en drankjes en nog veel meer. En: wij mogen gewoon 1x 2 toegangskaarten weggeven voor zondag 17 juli. Snel reageren dus!

Zin
De gezondheidsvoordelen + 5 overheerlijke recepten
Waarom je elke dag tomaat zou moeten eten

Vanwege de voedingswaarde en culinaire aard wordt de tomaat beschouwd als groente, maar plantkundig gezien is het een vrucht. Hoe dan ook: tomaten zijn lekker, veelzijdig en zitten bommetje vol vitaminen en mineralen. We delen vijf redenen waarom je elke dag tomaat zou moeten eten, plus vijf overheerlijke recepten met tomaat. Eet smakelijk!

Zin
Zen door de zomer
Stressvrij op vakantie met 11 handige apps

Reisapps zijn bijna onmisbaar wanneer je op vakantie gaat. Zo heb je namelijk altijd alle informatie bij de hand die je nodig hebt op de plaats van bestemming. Met deze 11 handige reisapps en websites ga je goed voorbereid op reis.

Zin
Leesfragment + win-actie
Dit boek lees je in één ruk uit!

Rusteloze grond stond niet voor niets op de shortlist van de Women’s Prize for Fiction 2021. Claire Fuller schreef een boek over een wat oudere tweeling aan de rand van de maatschappij. Je wordt direct meegezogen in het verhaal. Sublieme literaire fictie! Wij selecteerden een leesfragment + maak gelijk kans om het boek te winnen.

Zin
3x Catalaanse tradities
Van menselijke torens tot dansen met vuurduivels

De vakantieperiode is aangebroken. Spanje is een land van tradities en ook in Catalonië is cultuur diepgeworteld. Ga je deze zomer op citytrip naar Barcelona of op vakantie naar het binnenland van Catalonië?  Dan is de kans groot dat je met je neus in de culturele boter valt. Deze drie bijzondere tradities wil je in elk geval niet missen.

Zin
Binnenkijken bij kookboekenschrijver en presentator Yvette van Boven
‘Mijn vaders ziekte heeft mij optimistisch gemaakt’

Ze verdeelt haar tijd tussen haar Amsterdamse dijkwoning en haar boerderij in Ierland, het land waar ze opgroeide. Een gesprek over verliefd worden op je beste vriend en positief blijven, soms tegen de klippen op.

Zin
Zomervoordeel!
Probeer een magazine én krijg een special naar keuze

Voor slechts € 17,50 ontvang of geef je 3x je favoriete tijdschrift, plus een special naar keuze. Je kunt kiezen uit 14 titels en meer dan 20 specials. Er is genoeg te proberen! Het proefabonnement stopt vanzelf, dus je hoeft het niet op te zeggen.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden