Hej John

Flest mærker. Størst udvalg. Værsgo'

Har du set det nye beklædningskatalog? Det er fyldt med de bedste mærker til de bedste håndværkere! 


Som håndværker ved du, at kvalitet kommer med bl.a. teknik, erfaring og hårdt arbejde. Det gælder også for arbejdstøjet. I STARK finder du landets største og stærkeste udvalg af arbejdstøj. Tjek kataloget og kig forbi din lokale STARK – vi klæder dig på til din arbejdsdag.

Resultat: Hver tredje håndværker ønsker grøn genstart

Mere end hver tredje håndværker svarer i undersøgelsen Bæredygtighed i Byggeriet 2020, at de forventer at bygge mere bæredygtigt i fremtiden som følge af regeringens ønske om en ’grøn genstart’ efter corona-krisen. Adm. direktør i STARK Danmark, Britta K. Stenholt glæder sig over håndværkernes grønne indstilling. Læs om resultaterne fra undersøgelsen. 


Tak for hjælpen

Fra STARK siger vi mange tak for hjælpen til alle jer, der deltog i undersøgelsen. Vinderne af lodtrækningen om en iPad og 10 gavekort á 500 kroner til STARK har fået direkte besked.

Se episode 7: Brian hilser på spillerne

Brian Lykke og STARK gør klar til at møde spillerne i landsholdslejren, men lykkes det ham at komme tæt på spillerne denne gang? Se Brian Lykkes helt indforståede ’buddies’-hilsner med blandt andre Zanka, Dolberg og ’Julli’. 


Vind landskampbilletter 

Se de første 6 episoder og giv os dit bedste bud på god håndværkerslang. Så er du med i lodtrækningen om landskampbilletter. DELTAG HER.

Restsalg på skruer

Lige nu har vi restsalg på skruer. Kig forbi din lokale STARK og gør et godt køb. Tilbuddene gælder, så længe lager haves. Så skynd dig.

tilbud til håndværkeren 

 
 
 

ROCKWOOL Vintermåtte 2-Pak

 
 

Pris excl. moms pr. pakke t.o.m. 31/10 

168 DKK

Pris incl. moms pr. pakke t.o.m. 31/10 

210 DKK

 
   
 
 
 
 

DYRUP Væg Pro 10 Halvmat vægmaling

 
 

Pris excl. moms t.o.m. 31/10 

379,20 DKK pr. sp. v/køb af 3 sp.

Pris incl. moms t.o.m. 31/10 

474 DKK pr. sp. v/køb af 3 sp.

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: