Lees het reisverhaal over Hamburg‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie | Contact | +31 (0)547 284 477

Oad Homepage

BEDRIJFSREIZEN     JUBILEUMREIZEN     INCENTIVES     SPECIAL EVENTS

Oad Homepage

Het is nog zomer, maar wij maken ons al klaar voor een druk najaar. September en oktober zijn de populairste maanden voor een groepsreis. De komende weken staan er reizen op de planning naar o.a. Praag, Montenegro, Straatsburg, Groningen, Parijs, Rotterdam en Brussel.

Houd onze nieuwsbrieven, blogs en LinkedIn in de gaten voor leuke tips en verhalen over deze uitgevoerde reizen!


In de vorige nieuwsbrief gaven we al aan dat u meer te weten zou komen over de studiereis van Marloes naar Hamburg. In deze nieuwsbrief leest u meer over deze stad en haar ervaringen!

Op studiereis naar Hamburg met Marloes

Hamburg

Marloes is eind april met de trein naar Hamburg afgereisd. Hamburg is een van onze meest populaire bestemmingen voor een groepsreis; makkelijk aan te reizen met zowel bus als trein, goede hotels, leuke restaurants en uitgaansmogelijkheden (denk aan de Reeperbahn) en interessante bezienswaardigheden welke goed te combineren zijn met vele activiteiten.

Marloes: “Hamburg is erg geschikt om per fiets te ontdekken, een fietstour kon daardoor uiteraard niet ontbreken tijdens de studiereis! Afwisselend met een stadswandeling krijgt u zo een goed beeld van het centrum en de verschillende wijken, zoals St. Pauli. Deze wijk staat bekend om de Reeperbahn en is hét uitgaansgebied van Hamburg.  Hier zijn The Beatles ooit begonnen; Hamburg is onder de echte fans onlosmakelijk verbonden met de Fab Four. Door een enthousiaste gids zijn we langs bekende plekken geleid. Verder hebben we een prachtig Candle Light dinner met concert bijgewoond op het water en uiteraard zelf ook een drankje gedaan op de Reeperbahn. Ik heb weer genoeg nieuwe ideeën opgedaan voor de volgende groepsreizen naar Hamburg!”

Enthousiast geworden over Hamburg? Laat het ons weten! Met veel plezier staan wij voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken en werken wij een offerte voor u uit. Bel ons op 0547 – 284477 of mail ons via groepsreizen@oad.nl.

Oad Groepsreizen


Organiseert u een reis voor uw bedrijf, vereniging, familie of heeft u jubileum te vieren? Met onze jarenlange ervaring en inspirerende ideeën helpen wij u een onvergetelijke reis op maat samen te stellen.

Reiscategorieën


→ Bedrijfs- en personeelsreizen
→ Jubileumreizen

→ Incentive reizen

→ Disneyland Paris voor groepen

→ Groepsreizen en excursiereizen
→ Special Events reizen


Wij zijn u graag van dienst!

Oad Touroperating B.V.

Vonderweg 44

7468 DC Enter Nederland

Wij zijn bereikbaar op

groepsreizen@oad.nl
+31 (0)547 284 477


Of bezoek onze website

oadgroepsreizenopmaat.nl

Prijswijzigingen of tekstfouten voorbehouden.

Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze of andere nieuwsbrieven van ons niet meer ontvangen?
Uitschrijven