Dit behang past bij je woonstijl | haal de Ibiza-vibe in huis
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Alles over de make-over
De woning van Eline en Dennis bestond uit compromissen, waardoor ze allebei hun smaak niet terug in het interieur zagen. vtwonen-stylist Eva mixte de stijlen en creëerde een rustig en warm interieur met eilandgevoel. Bekijk het resultaat en de gebruikte producten van deze herhaling.
 
 
 
 
Volgende week
Monique en Jordy wonen in een klaslokaal van een oude middelbare school. Een geweldige kans, maar ze hebben de inrichting ervan onderschat. Stylist Frans schiet te hulp.
 
 
 
Behang per woonstijl
Stylist Eva koos voor een natuurlijk behang met een print in het huis van Eva en Dennis. Op zoek naar een passend behang? Ontdek het behang dat bij je woonstijl past.
 
 
 
 
Ibiza-vibe in huis
Wil jij je interieur ook zo'n relaxt eilandgevoel geven? Kijk binnen in deze vijf huizen met een ongedwongen Ibiza-vibe en laat je inspireren.
 
 
 
Shop de stijl
Ben je verliefd op de make-over van Eva in Hoofddorp? Shop de producten uit de herhaling en creëer ook een warm en rustig interieur met fijn eilandgevoel.
 
 
Shop de stijl
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid