Bekijk het resultaat en alle producten | 6 tips voor een hoog plafond
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Hank en Suus wisten niet wat ze met hun torenhoge muren aanmoesten. Fietje gelukkig wel. Zij schilderde de wanden donkerbruin en hing een mega kunstwerk op. Zo wordt de hoogte benut en creëerde ze een woweffect. Bekijk welke producten, materialen en kleuren Fietje voor deze make-over gebruikte.
 
 
 
 
Volgende week: Marianne in Rhoon
Wendy en Roeland hebben hun herenhuis ingeruild voor een nieuwbouwwoning. Het stylen verloopt helaas moeizaam. Gelukkig weet Marianne precies wat dit huis nodig heeft.
 
 
 
6 tips voor een hoog plafond
Woon je in een huis of appartement met een hoog plafond? Lucky you, dit straalt luxe uit. Maar indelen kan lastig zijn. Met deze tips deel je de ruimte optimaal en sfeervol in.
 
 
 
5x donkere woonkamer stylen
Vind jij een donkere kleur op de muur spannend? Nergens voor nodig, het heeft juist een gezellige uitstraling. Met deze 5 tips style je een donkere muur in de woonkamer.
 
 
 
Shop de stijl
Ben je fan van stijl van deze make-over van Fietje? Met deze producten haal je de stijl in huis en geef je het interieur een 'moody mediterraans' tintje.
 
 
Shop de producten
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid