Bekijk het resultaat en alle producten | Frans blikt terug met voor- en na-foto's
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Alles over de make-over
Leon en Pauline wonen in de boerderij van Leons ouders. Maar nu ze er zelf wonen, willen ze niet meer het gevoel hebben in het huis van hun (schoon)ouders te wonen. Stylist Frans kwam ze helpen en combineerde beide woonsmaken: romantisch voor Pauline met een rauw randje voor Leon. Heb jij de aflevering gezien? Bekijk hier het resultaat en alle gebruikte producten uit de make-over.
 
 
 
 
DIY loungetafel
Gamen, lezen of werken: het kan allemaal aan de lage loungetafel die Frans van de oude eettafel maakte. Zelf maken? Met deze tips maak je 'm in een handomdraai.
 
 
 
Volgende week zie je...
Stylist Fietje bij Bram en Marloes in Woudenberg. Het stel had de afgelopen jaren acht verschillende kleuren op de muur, maar geen één was perfect. Bekijk de sneak peek.
 
 
 
5 vragen aan Frans
Benieuwd welke stylingkeuzes stylist Frans voor de make-over in Bennekom heeft gemaakt en waarom? In dit artikel blikt hij terug met voor- en na-foto's. 
 
 
 
Deur behangen
Vind je die witte deur in je mooi behangen muur een doorn in het oog? Haal net als Frans de grote verdwijntruc uit door ook de deur mee te behangen. Zo doe je dat.
 
 
 
 
5x binnenkijken in boerderijen
Wonen op het platteland met zeeën van ruimte: Leon en Pauline tekenden daar voor. Net als deze bewoners. ‘Het soort huizen dat hier staat: het is prachtig.’
 
 
 
Shop de stijl
'Romantisch met een rauw randje', zo noemt Frans de stijl van de make-over bij Leon en Pauline in Bennekom. Fan van deze make-over? Shop producten in dezelfde stijl.
 
 
Shop de stijl
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid