Bekijk het resultaat en alle producten | 5x grijs in huis | geef je interieur een wereldse twist
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Een strak en modern nieuwbouwhuis kan soms gezelligheid missen. Dit was het geval in dit huis in Heiloo. Stylist Frans schoot te hulp en ging voor een wereldse sfeer waarin rust de basis is.
 
 
 
 
Volgende week zie je...
Hank en Suus wonen in hun droomhuis, maar het interieur is toe aan een upgrade. Het stel komt er niet uit. Stylist Fietje schiet te hulp en laat het interieur weer schitteren.
 
 
 
5x combineren met grijs
Ooit werd grijs bestempeld als saaie kleur. Dat is verleden tijd. Combineer verschillende grijstinten en materialen tot een sfeervol geheel dat in iedere woonstijl past.
 
 
 
Geef je interieur een werelds tintje
Houd jij van een interieur dat rust uitstraalt, maar wil je ook je hobby's en herinneringen een plek geven? Met deze tips van Frans krijg je dit binnen no-time voor elkaar.
 
 
 
Shop de stijl
Ook fan van de make-over van Frans in Heiloo? Met deze producten haal je de stijl en producten in huis en geef je je interieur een wereldse twist.
 
 
Shop de producten
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid