Bekijk het resultaat en alle producten | zo richt je een open kast stijlvol in
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Na zes keer te zijn verhuisd hebben Juliën en Marscha hun ultieme droomhuis gevonden. Hun vrijstaande woning, met enorme tuin, had een flinke boost nodig. Gelukkig schoot Frans het stel te hulp. Hij creëerde rust met de wabi sabi-woonstijl.
 
 
 
 
Volgende week
Het interieur van Fleurie en John kan een flinke upgrade gebruiken. Het stel weet alleen niet waar ze moeten beginnen. Stylist Marianne schiet te hulp.
 
 
 
Dit is een wabi sabi-interieur
De kunst van imperfectie: dat is een wabi sabi-woonstijl. Ruwe wanden, simpele vormen en natuurlijke materialen komen hier tot hun recht.
 
 
 
Zo richt je een open kast in
Heb je een open kast maar geen idee hoe je deze moet inrichten? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet waardoor je de open kast praktisch en stijlvol inricht.
 
 
 
Shop de stijl
Ben je helemaal fan van de make-over van stylist Frans en wil je zelf ook een wabi sabi-woonstijl creëeren? Met deze producten haal je de stijl in huis.
 
 
Shop de producten
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid