Bekijk het resultaat en alle producten | zo combineer je landelijk met modern
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Na een verhuizing en een heftige inbraak was de woning van Hendrik Jan en Wanda toe aan een upgrade. Het was een bijeengeraapt zooitje met de kleuren geel en groen en (te) veel hout. Aan stylist Liza de taak om daar een stijlvol geheel van te maken, waarin de woonstijlen van allebei terugkomen.
 
 
 
 
Volgende week zie je...
De nieuwbouwwoning van het jonge koppel Maik en Jill in Heiloo wil maar geen echt thuis worden. Stylist Frans schiet te hulp en maakt van de woning een droompaleis.
 
 
 
Landelijk en modern combineren
Ben jij fan van een landelijk interieur, maar gaat je partner liever voor modern? Geen probleem, je kunt deze woonstijlen goed combineren. Stylist Liza legt het uit.
 
 
 
4x decoratie boven de bank
Ben je uitgekeken op de kale muur achter de bank? Fleur 'm op. Van fotolijsten en posters tot een plank met gezellige kaarsen: je kunt er alle kanten mee op.
 
 
 
Shop de stijl
Vind je de make-over van Liza in Woerden ook zo mooi? Met deze producten haal je de stijl in huis en geef je het een natuurlijke uitstraling.
 
 
Shop de producten
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid