Bekijk het resultaat en alle producten | zo vult Liza een grote ruimte
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Stylist Liza creëerde een warm familiehuis met zachte tinten en stoer beton voor Janine, Tim en hun vier kinderen in Espel. Het gezin woont in Tims ouderlijk huis. Hij heeft de boerderij en het akkerbouwbedrijf van zijn ouders overgenomen. Ze wilden er hun eigen plek van maken, maar slaagden er maar niet in om de grote open ruimte gezellig te maken.
 
 
 
 
Grote ruimte inrichten
Heb je net als Janine en Tim een grote open ruimte, die je maar niet gezellig krijgt? Liza deelt haar tips: van de juiste indeling tot het kleurgebruik, de meubels en verlichting.  
 
 
 
Volgende week
Gaat stylist Marianne aan de slag bij Tamara en Reinier in Leidschenveen. Tamara hoopt op warmte en knusheid en Reinier ziet graag zijn gin-collectie terug in de woonkamer.
 
 
 
 
Voorjaarsvibes
Kiezen voor een uitgesproken interieur vol kleur is een kwestie van doen én durven! Zo combineer je een rustige basis met een spat kleur, en haal je de lente in huis.
 
 
 
Liza over haar stylingkeuzes
Hoe maak je een grote open ruimte gezellig? En hoe voeg je beton toe aan je interieur? Liza vertelt over haar keuzes voor de make-over bij Tim en Janine in Espel.
 
 
 
Puur natuur
Zachte tinten, natuurlijke materialen en stoer beton: Liza haalde de natuur naar binnen in Espel. Geïnspireerd geraakt? Shop items in dezelfde stijl.
 
 
 
Stem op ons
Vorige week zorgde stylist Fietje voor rust, warmte en eenheid bij Dennis en Eva in Monnickendam. Heb je de aflevering gemist? Kijk hem hier terug.  
 
 
 
Shop de producten
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2024 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid